Zie ginds komt de stoomboot…!


Ontdek de Rotterdamse haven samen met de Sint en zijn Pieten en vaar mee met de FutureLand Ferry door de nieuwste havens van Rotterdam.

Of bekijk de havens in het donker en laat je verrassen door de veelvuldig verlichte schepen en terminals tijdens sprankelende lichtjestours.

Rondvaart met Sint en Pieten

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma

13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten

Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Praktische informatie & reserveren

Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs gratis mee aan boord. Reserveer een plekje aan boord via futureland.nl.

Knutselworkshop

Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Lichtjestours

December & januari

Tijdens de korte winterdagen maak je bijzondere vaartochten in het donker langs de moderne terminals van Maasvlakte 2. Dankzij de sprankelende verlichting wordt de Rotterdamse haven ook wel de grootste kerstboom van Nederland genoemd. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. Een deskundige voorlichter vertelt tussendoor wetenswaardigheden over hetgeen je ziet, of dankzij de duisternis juist aan het zicht onttrokken is.

Praktische informatie

Op 12 en 23 december en van 26 t/m 30 december en van 2 t/m 4 januari en op 6 januari gooit de FutureLand Ferry om 17.00 uur de trossen los voor een sprankelende lichtjestour. De vaartocht duurt ca.1,5 uur. De kosten voor de boottour bedragen per volwassene € 11,95, kinderen tot en met 11 jaar varen mee voor € 7,95 en kinderen tot en met 2 jaar gratis.

Tijdens de rondvaart kun je gebruik maken van een heerlijke maaltijd, verzorgd door ons restaurant New Fork. De kosten bedragen € 8,95 per persoon. Bij het reserveren kun je aangeven of en welk gerecht jullie geserveerd wensen te krijgen.

Reserveer de lichtjestour via www.futureland.nl.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.