Wouter van Benten nieuwe commissaris Havenbedrijf Rotterdam


Wouter van Benten treedt per 1 september toe tot de Raad van Commissarissen van het Havenbedrijf Rotterdam.

Hij vervangt Ruud Sondag, die recentelijk is aangesteld als CEO van Eneco en daarom afscheid nam van zijn nevenfunctie als commissaris van het Havenbedrijf. De Raad van Commissarissen dankt Ruud Sondag bijzonder voor zijn uitstekende bijdrage in zijn tijd bij het Havenbedrijf.

De Raad van Commissarissen heet Wouter van Benten van harte welkom als nieuw lid. Wouter van Benten (1964) heeft een ruime ervaring opgebouwd in de logistiek. Momenteel is hij CEO van DHL Parcel in de Benelux. Voor DHL bekleedde hij eerder tal van andere internationale functies. Hij heeft zijn roots in het Rotterdamse, waar hij bedrijfseconomie studeerde en momenteel woonachtig is. Hij begon zijn carrière bij Nedlloyd, onder meer als manager in Italië, Spanje en België. De heer Van Benten heeft ervaring in organisatieontwikkeling en digitalisering, wat aansluit bij de strategische speerpunten van het Havenbedrijf.

Vanaf 1 september bestaat de Raad van Commissarissen uit Miriam Maes (voorzitter), Robert Frohn, Ingrid Thijssen en Wouter van Benten.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.