Welkom bij Alewijnse tijdens INMEX Vietnam 2019


Bent u geïnteresseerd in de maritieme sector in Vietnam?

En wilt u meer weten over de laatste trends in elektrische systeem integratie? Kom dan langs bij de stand (F01, Hal 1A) van Alewijnse Marine tijdens de zevende editie van de internationale maritieme vakbeurs INMEX Vietnam, van 27 t/m 29 maart 2019, in Ho Chi Minh City. Onze Alewijnse experts nodigen u graag uit voor een gesprek over de nieuwste ontwikkelingen in systeemintegratie, elektrische installaties en procesautomatisering.

Alewijnse Marine heeft ruime ervaring met de levering van een compleet pakket aan elektrische diensten, zoals ontwerp, engineering, installatie, integratie en onderhoud van alle soorten elektrische en elektro-mechanische systemen. Recente opleveringen zijn diverse soorten vissersschepen, werk- en sleepboten in de regio, evenals geavanceerde marineschepen voor de Vietnamese en Australische overheid. Door de aanhoudende groei van de maritieme industrie in Vietnam is de vestiging van Alewijnse Marine in Vietnam de laatste jaren steeds verder uitgebreid.

Begin 2018 opende Alewijnse Marine een nieuwe productiefaciliteit voor schakelborden in Haiphong in Vietnam om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige schakelborden en panelen voor de Vietnamese maritieme industrie.

Nieuwste projecten

De nieuwste oplevering van Alewijnse Vietnam is de complete elektrische installatie op de offshore vistrawler Atlantic Titan op de scheepswerf Ha Long Shipyard. Het ultramoderne vissersschip is de eerste in een serie van drie vistrawlers die Alewijnse Marine in opdracht heeft gekregen van de Britse scheepsbouwer Shipbuilding Asia Ltd UK. Alewijnse levert de complete elektrische installatie en integratie voor Atlantic Titan en haar twee zusterschepen. “We ontwerpen en leveren bijna alle elektrische installaties aan boord, waaronder switchboards en consoles,” legt Alewijnse Vietnam Director Daniel Pop uit. “Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de supervisie en inbedrijfstelling van alle elektrische systemen aan boord van de nieuwe vistrawlers.”

Ontmoet het Alewijnse team

Een team van Alewijnse experts gaat tijdens INMEX Vietnam graag met u in gesprek over uw toekomstplannen en de betekenis die Alewijnse daaraan kan geven. Ook kunt u terecht met al uw elektrotechnische vragen, of het nu gaat om systeemintegratie, automatisering of specifieke elektrotechnische oplossingen. Alewijnse Marine International Director Pieter Smit, Alewijnse Marine Vietnam Director Daniel Pop, Business Unit Administrator Daniela Pop, Purchasing & Logistics Manager Viet Nguyen and Sales Manager Viet Luong vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen en opleveringen en de toekomstplannen van het bedrijf in Vietnam en Zuidoost-Azië.

Vietnam is een unieke markt

INMEX Vietnam is een uniek internationaal maritiem ontmoetingspunt in Vietnam voor partijen in de scheepsbouw, scheepsreparatie, scheepvaart, maritieme techniek, offshore engineering & technologie, baggermateriaal en havens & logistiek. De beurs vindt plaats in een regio waar de internationale maritieme industrie in Vietnam sterk in opkomst is. Vietnam is een van de grotere spelers in de wereldscheepsbouw. Momenteel staat Vietnam op een negende plaats qua orderboeken per ‘builder country’.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.