Vetron: Eisen Milieuzone Maasvlakte, Alles of Niets!


De Gemeente Rotterdam doet volgens de Vereniging Transport Ondernemers Nederland niets aan de vuile Oostbloktrucks die nog steeds op de Milieuzone Maasvlakte rijden.

“Ook zijn er grote Nederlandse en Buitenlandse Transportbedrijven die meerdere malen een langdurige ontheffing krijgen, terwijl de kleine en zelfstandige transportondernemers deze niet krijgen en dat vinden wij een ongelijkheid. Wat gebeurd er met de bekeuringen die uitgeschreven worden aan de vuile Oostbloktrucks? Daarom eisen wij namens de Nederlandse Transportsector: Eisen Verkeersbesluit Milieuzone Maasvlakte, Alles of Niets!

Er spelen de volgende punten:

1; Ongelijkheid.
2; Concurrentie Vervalsing.
3; Discriminatie.

Wij vragen aan alle beroepschauffeurs en transportondernemers om deze petitie te tekenen, zodat wij collectief aangifte kunnen gaan doen tegen de Gemeente Rotterdam betreft de bovenstaande punten. Wij hebben ook nog een WOB verzoek gedaan, om zo te weten te komen hoe de controles op de Milieuzone Maasvlakte plaatsvinden met de afloop van de boetes erbij. Wij als Vereniging cq Branche organisatie hopen dat de Nederlandse Transportsector massaal onze petitie zal tekenen, want dan kan het Openbaar Ministerie niet om onze aangifte heen en moet deze wel behandeld worden.”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.