United Waalhaven Terminals breidt 24-uurs opening uit naar Waalhaven Terminal


United Waalhaven Terminals breidt haar 24 uurs opening uit naar Waalhaven terminal.

Met ingang van april zal het depot aan de Waalhaven West Zijde 60 (Haven 2245) op werkdagen 24 uur per dag opengesteld worden voor truck en binnenvaart. De uitbreiding is ingegeven door de wens van klanten en het succes van de nachtelijke opening aan de Bunschoten weg “Depot 2”. Indien specifiek voor de nacht aangevraagd, kunnen ook via de weg containers afgehaald of ingeleverd worden.

General Manager Rob Wervenbos van United Waalhaven Terminals: “De doelstelling is het bieden van ruimere mogelijkheden aan onze klanten om bijvoorbeeld via de binnenvaart containers op te halen of af te leveren. De huidige vertragingen op de Maasvlakte maken het voor de binnenvaart operators steeds lastiger binnen de huidige werktijden voor de kade te komen. Met de nachturen erbij zal het voor de binnenvaart een stuk eenvoudiger worden om hun vaarschema te behouden.”

Waalhaven Group

Vanaf vijf strategisch gelegen terminals in de regio Rotterdam en Zuid-Nederland (Born) biedt de Waalhaven Group sinds 1971 complete logistieke dienstverlening voor zowel volle als lege containers, stukgoed en projectlading. Via de binnenvaart verbinden wij dagelijks Rotterdam, Antwerpen en het achterland. Onze klanten profiteren van een breed pallet aan flexibele diensten voor laden, lossen, tussenopslag, pre-trip inspecties, voor- en natransport, douaneservices en congestievrij multimodaal vervoer. Rederijen, expediteurs en verladers zijn altijd verzekerd van betrouwbaar maatwerk voor ieder onderdeel van hun logistiek proces.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.