Transportial sluit zich aan bij Ecobal om de CO2 uitstoot van zijn klanten te verminderen


Met Transportial verwelkomt ECOBAL weer een ecologisch verantwoord bedrijf.

Transportial ondersteunt haar klanten door inzicht te geven in hun CO2-uitstoot, de mogelijkheid om te sturen en de totale CO2 afdruk te verminderen.

Door de klimatologische effecten van de vele verschillende activiteiten die een bedrijf dagelijks onderneemt, wil Ecobal hun klanten een manier bieden om inzicht te krijgen in hun CO2-afdruk en milieugedrag. Meer en meer klanten willen dat bedrijven transparant zijn over hun uitstoot van broeikasgassen en weten hoe ze omgaan met de duurzaamheid van hun producten. Voor een bedrijf als Transportial biedt dit een geweldige kans om de CO2-voetafdruk van hun klanten te beoordelen en te verminderen en om de concurrenten vóór te zijn in de duurzame marktontwikkeling.

De door Transportial ontwikkelde software biedt planning, rit informatie en financieel beheer in één enkele dashboard display interface. Deze nieuwe standaard zorgt voor een naadloze integratie met externe gegevensbronnen en is stabieler dan elke concurrent. Transportial TMS biedt systeembeheerders de configuratie van al hun transportmanagementoplossingen in één gebruiksvriendelijke interface. Door gebruiksgemak te combineren met toonaangevende functies, maakt Transportial TMS naadloze integratie met derde partijen mogelijk, waardoor geoptimaliseerde serviceniveaus worden geboden, en automatiseert het processen zodat logistieke operaties sneller kunnen worden voltooid. Ook vermindert het de administratieve lasten en verhoogt het de efficiëntie om real-time toezicht te houden op alle aspecten van de vloot, zoals chauffeurs en vrachtwagens. Transportial gaat de diensten van Ecobal gebruiken om haar klanten niet alleen te helpen inzicht te krijgen in hun CO2-uitstoot, maar biedt ook de mogelijkheid deze te sturen en desgewenst te compenseren, per klant, rit of locatie.

“Transportial is een transportmanagement systeem dat intelligente en effectieve transportoplossingen biedt. Het helpt je bedrijf om ritten efficiënt te plannen, dus het is niet meer dan terecht dat we een strategie ontwikkelen voor ons TMS-systeem, met de milieudoelstellingen in het achterhoofd.” zegt Dennis Stenfert, Chief Executive Officer bij Transportial,

“We zijn enorm enthousiast om Transportial en Ecobal te zien groeien samen met andere bedrijven die hun CO2-uitstoot moeten compenseren of gewoon de natuurlijke omgeving willen behouden voor toekomstige generaties. De samenwerking kwam tot stand via een landadviseur Jacques van der Linden, die ons hielp om nieuwe Ecobal-boslocaties te verkrijgen, vooral in landen als Spanje en Frankrijk, waar het brandgevaar door klimaatveranderingen zeer groot is.” zegt Dariusz Hejnicki, Ecobal

Ecobal biedt zijn klanten een eigen toegewezen deel van het bos en is ook verantwoordelijk voor de bescherming en het onderhoud van de gebieden. Met de geofencing-tool kan de klant bovendien zijn ‘eigen’ perceel volgen en zien wanneer hij maar wil. Het door de blockchain ondersteunde certificaat van Ecobal bewijst dat het perceel dat u voor een bepaalde periode hebt gereserveerd, niet tegelijkertijd aan iemand anders kan worden verkocht. Dit maakt het certificaat volledig transparant en betrouwbaar.

Vanwege de snel voortschrijdende regelgeving op het gebied van duurzame ontwikkeling en CO2-reductie, biedt Transportial, via Ecobal, bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid bij milieukwesties aan te tonen. Bovendien geeft Transportial klanten de kans om de concurrentie vóór te blijven en zich snel aan te passen aan nieuwe regelgeving. Ongeacht hoe de wetgeving wordt geïmplementeerd en hoe deze uiteindelijk zal worden gehandhaafd, Ecobal-certificering valideert uw inspanningen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Ecobal zal de ontwikkeling van de wetgeving op de voet volgen om ervoor te zorgen dat we de Ecobal-certificering kunnen afstemmen op de eisen die in de toekomst zullen worden gesteld.

U kunt Transportial deze week ontmoeten op de Hannover Messe waar het aanwezig is op het ‘Netherlands Innovation Square’, Hal 003, stand A20, (B38). Om de mogelijkheid om CO2-compensatie aan te bieden aan meer en verschillende industrieën en particulieren te benutten, verwelkomt Ecobal investeerders om deel te nemen aan het initiatief.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.