Overbeek B.V.

overbeek logo
In 1940 is het begonnen toen de heer J.M. Overbeek een fouragehandel overnam, waarvan het transport een onderdeel was.

Sinds 2005 is de leiding van de bedrijven van Overbeek in de handen van de neven C.J.F. Overbeek en J.M.C. Overbeek.

Internationaal Transportbedrijf Overbeek b.v. :

Intern. Transport bedrijf Overbeek b.v. verzorgt dagelijks grote aantallen transporten van alle mogelijke type containers in binnen en buitenland en beschikt hiervoor over eigen materieel en enthousiast personeel.
Kenmerkend voor onze dienstverlening is flexibiliteit en betrouwbaarheid.
Om dit te kunnen waarborgen monitoren wij continu onze performance.

Specialisaties :

Gensets

Om ook tijdens het transport over de weg de temperatuur van reefercontainers te handhaven beschikt Overbeek over een groot aantal eigen gensets. Door middel van een systeem waarbij de gensets gemakkelijk onder verschillende chassis geplaatst kunnen worden kan Overbeek voor dit soort werk een hoge servicegraad bieden.

Overrijden

Dagelijks verricht Overbeek voor diverse opdrachtgevers vele transporten binnen het havengebied tussen diverse depots en terminals.

Kiepchassis

Overbeek beschikt over meerdere kiepchassis om 20’, 40’ en Highcube containers te kunnen kiepen.

Afvalvervoer

Overbeek heeft een Duitse vergunning voor het grensoverschrijdend vervoer van afvalstoffen door Europa.

Container Control :

In 1976 werd een depot voor lege containers opgericht onder de naam Overbeek Container Control B.V. ( OCC ) als aanvulling van de vervoersactiviteiten. In 1980 werd de huidige locatie aan de Butaanweg in het havengebied
naast de Beneluxtunnel in gebruik genomen. Occ heeft een oppervlakte van 25000 M2 met alle faciliteiten zoals een
wasplaats en stroom aansluitingen voor reefers. Op het depot worden alle “empty “ depot activiteiten verricht zoals: op en overslag, reparatie en het schoonmaken maken van containers.

Reefers

Door de inmiddels jaren lange ervaring is het Depot Occ een specialist geworden in het behandelen van koel containers. Deze containers, reefers, vergen een hoge service en flexibiliteit en daar Overbeek regelmatig bij
grote verladers containers laad, met hun eigen transport bedrijf, Intern. Transport bedrijf Overbeek , weten zij als geen ander wat deze van de klant verlangt. Om dit proces nog verder te optimaliseren is Overbeek mede oprichter geweest van Seamark Reefer Services b.v. die de reparaties en pre-trip inspecties uitvoert aan de koel-units op de Butaanweg en andere locaties.

Verkoop / Verhuur

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verkoop en verhuur is OCC niet meer weg te denken in de Rotterdamse haven. Met hun eigen vloot van Ocvu containers worden er elke dag klanten voorzien van alle soorten en maten containers zowel tweede hands als nieuwbouw. Van een 8’container voor de bouw tot een 45’ high cube container voor zeetransport Occ heeft voor iedere klant wat hij nodig heeft. Ook voor containers met speciale maten kan men bij Occ terecht, een team van ervaren monteurs maak zonder probleem elke container op elke gewenste maat.

Klik op onze banner voor meer informatie.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.