Topsprekers op de eerste CSR Campus Days


Met Kate Raworth, auteur van het toonaangevende boek Doughnut economics over duurzaam ondernemen, heeft de organisatie een topper in huis gehaald.

Naast haar stellen tal van binnen- en buitenlandse gasten hun slimme oplossingen voor de uitdagingen van morgen voor op de CSR Campus Days op 27 november 2018 in Gent.

In haar boek zoekt Kate Raworth naar oplossingen voor een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw: hoe kunnen we een positieve economische, sociale en ecologische evolutie kennen en toch binnen de grenzen van het ecosysteem blijven? Dat is alleen mogelijk als we nieuwe kundes en inzichten verwerven. Haar keynote geeft een fris en optimistisch beeld van de toekomst, op voorwaarde dat we rekening houden met de grenzen van onze aarde.

Inspirerende visies over duurzaamheid

Op de CSR Campus Days komen meer nieuwe visies over duurzaamheid aan bod. Het wordt een dag boordevol inspirerende lezingen, nieuwe hulpmiddelen, beste praktijken en internationale standaarden op het vlak van duurzaam en circulair ondernemen. Topsprekers zijn onder anderen Eric De Deckere van het Havenbedrijf Antwerpen (CSR Professional of the Year), Jo Swennen van Spadel (Supply Chain & Procurement Director) en Jan Flament van het UZ Brussel (Facility Manager of the Year).

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.