Tielbeke Transport komt met eigen All You Need Is Love voor imago


Imagoverbetering van de transportsector is – gezien het huidige tekort aan vrachtwagenchauffeurs – belangrijker dan ooit.

Het in Lemelerveld gevestigde transportbedrijf Tielbeke organiseert daarom een sympathieke actie: een eigen versie van het populaire programma ‘All You Need Is Love’.

Op 24 augustus rijdt een vrachtwagenchauffeur van Tielbeke naar een vestiging van drogisterijketen Kruidvat in Palamos, een Spaanse kustgemeente. Op de passagiersstoel wordt een plekje vrijgehouden voor één gelukkige, die graag naar Spanje wil om een dierbare te bezoeken.

Een groot succes

De reacties op het zogeheten ‘All You Need Is Tielbeke’, stromen binnen sinds de actie gelanceerd is. De enorme belangstelling is zelfs voor Daniëlle Boom, medeorganisator en hoofd personeelszaken bij Tielbeke, een verrassing: “We hadden wel leuke reacties verwacht, maar dit hadden we niet durven dromen!”

Een steentje bijdragen

Volgens Boom is de actie tweeledig: de transportsector wordt positief belicht en het vak van vrachtwagenchauffeur wordt gepromoot. “Als je goed zelfstandig kunt werken, is vrachtwagenchauffeur een fijn beroep en daar kan men door deze actie mee kennismaken”, vertelt Boom. “Daarnaast willen wij een steentje bijdragen aan de imagoverbetering van de transportsector.”

De gelukkige

Wie uiteindelijk naar Spanje afreist voor een hereniging, is nog niet bekend. Mensen kunnen zich tot 18 augustus opgeven voor het avontuur via https://www.tielbeke.nl/all-youneed-is-tielbeke.

Tielbeke is een logistieke dienstverlener actief in (dedicated) transport, Benelux distributie en warehousing. Met ruim 400 medewerkers, verdeeld over diverse standplaatsen in Noord- en Oost-Nederland, heeft het de beschikking over 220 trucks en 30.000 m2 op- en overslagruimte in Lemelerveld en Zwolle.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.