Teekanne produceert duurzaam dankzij 14 jaar lang probleemloos gebruik van Getac-laptops


Als toonaangevende fabrikant van robuuste computeroplossingen ontwerpt en produceert Getac robuuste computers en tablets van hoge kwaliteit voor een breed scala aan sectoren en toepassingen.

Binnen de industriële productie biedt het bedrijf al jaren innovatieve en klantgerichte oplossingen aan enkele van ’s werelds grootste merken.

De Teekanne Groep, opgericht in 1882, is vandaag de dag een wereldwijd actief, traditioneel familiebedrijf met het hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Daar worden sinds 1954 theezakjes geproduceerd. In 2014 werd in Düsseldorf een van de modernste theeproductiehallen van Europa opgestart – waar tot 3,2 miljard theezakjes per jaar worden geproduceerd, verpakt en wereldwijd verkocht. Om de productieprocessen in Düsseldorf soepel te laten verlopen, gebruikt Teekanne GmbH & Co. KG al meer dan 14 jaar met grote tevredenheid de oplossingen van Getac. De robuuste laptops die in 2009 werden aangekocht, worden nog steeds dagelijks gebruikt. Teekanne gebruikt al sinds 2009 laptops van Getac voor probleemloze productieprocessen. De uitgebreide reeks interfaces en de hoge compatibiliteit voor het aansturen van oudere software en machines waren net zo belangrijk bij de keuze voor de S400 van Getac als zijn robuustheid en duurzaamheid voor alle gebruiksdoeleinden in productie, onderhoud en reparatie alsook logistiek.

De Getac S400 en zijn opvolger, model S410, hebben zich ruimschoots bewezen bij Teekanne: de machines – zelfs systemen met verschillende seriële interfaces – kunnen veilig worden bestuurd en aangesloten, wat zorgt voor probleemloze processen zonder onnodig dure productiestops. De Getac laptops ondersteunen voorspellend onderhoud, machineonderhoud, probleemoplossing en programmering. Onderhoud kan rationeel worden gepland, en op die manier worden de kosten gedrukt.

De productiecapaciteit blijft volledig benut, inclusief die van de oudere machines. Ook de sterke prestaties, het gebruiksvriendelijke scherm dat altijd goed leesbaar is, de duurzaamheid en de hoge betrouwbaarheid van de robuuste laptops van Getac hebben in de loop der jaren hun vruchten afgeworpen.

Het robuuste ontwerp, het solide flip-up mechanisme en het gebruiksvriendelijke display van de S400 / S410 laptops garanderen een stabiele, probleemloze werking bij Teekanne, zelfs na meer dan tien jaar: in omgevingen vol theestof, na vallen, stoten of vibraties.

Dankzij de uitstekende prestaties en hoge betrouwbaarheid van Getac laptops kan Teekanne rekenen op probleemloze operationele processen en een volledige benutting van haar kostbare productiecapaciteit. Dit verlaagt de kosten en verzekert klanttevredenheid.

“We weten uit ervaring dat consumentenlaptops niet lang meegaan; kwaliteit heeft zijn prijs – en na 14 jaar kunnen we zien dat de investering in de robuuste Getac-laptop zich meer dan terugbetaald heeft,” zegt Mehmet Agar al terugblikkend. “De apparaten zien er vandaag de dag nog steeds als nieuw uit en de introductie van de nog lichtere S410 ondersteunt ons verder bij het optimaliseren van de processen. Onze oudere speciale systemen kunnen er perfect mee worden aangestuurd en blijven zonder beperkingen geïntegreerd in de productieprocessen.”

Eric Yeh, Managing Director bij Getac, legt uit: “Het langdurige gebruik van Getac laptops bij Teekanne is een indrukwekkend voorbeeld van de duurzaamheid, betrouwbaarheid en enorme robuustheid van onze producten. Met de verscheidenheid aan interfaces kunnen zelfs de oudere, maar voor Teekanne bijzonder productierelevante installaties, zonder problemen blijven werken – dat noem ik pas echte duurzaamheid!”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.