Simply Deliver benoemt Pablo Girardi als nieuwe CTO


Maak kennis met Pablo Girardi, de nieuwe Chief Technology Officer (CTO) en Security Officer.

Met ruim twintig jaar ervaring in de wereld van IT en logistiek is Simply Deliver verheugd om Pablo te mogen verwelkomen in het team. Met zijn geloof in de principes van stabiliteit en voorspelbaarheid, die essentieel zijn in de logistieke sector, bouwt hij verder aan het technisch beleid van Simply Deliver. Waar ligt zijn focus op de komende tijd en wat geeft hem energie? Lees meer in dit exclusieve interview.

Wat zijn de doelstellingen met Simply Deliver?

Als nieuwe CTO ben ik verantwoordelijk voor het vormgeven van het technische beleid van Simply Deliver, die ondersteunend is aan de groei die de organisatie ervaart. Mijn eerste initiatieven richten zich op het versterken van de hostingsstructuur en het adresseren van technische aspecten die op korte termijn van belang zijn. Naast mijn functie als CTO houd ik me als Security Officer bezig met veiligheidsaspecten- en certificeringen. In de toekomst zal ik ook ondersteuning bieden als Product Owner voor de Driver App. Genoeg uitdagingen dus!

Met meer dan twintig jaar ervaring, waarom Simply Deliver?

Eigenlijk ben ik al ruim twintig jaar werkzaam in de wereld van IT en logistiek. Hier heb ik bij verschillende typen bedrijven gewerkt en in verschillende rollen uiteenlopend van consultant, designer, operationeel manager of CTO. In deze jaren heb ik vele klanten mogen bedienen en implementeren, van klein tot groot. In twintig jaar maak je veel mee, maar wat er ook gebeurde, de nadruk lag voor mij altijd op stabiliteit. Stabiliteit, voorspelbaarheid en beschikbaarheid zijn kernprincipes binnen de logistiek. Een sector die 24/7 doorgaat en nooit stil staat.

Wat is voor jou belangrijk?

Werken in een sector als de logistiek moet je vol kunnen houden en doen vanuit plezier. Dit kan niet zonder een fijn thuisfront. Mijn persoonlijke leven, met twintig jaar huwelijk en drie kinderen, geeft me voldoende motivatie en energie om alles in mijn werk te steken. Zij staan voor mij klaar en ik voor hen. Gelukkig geeft de dynamiek in deze sector ook genoeg ruimte om een gezonde werk-privé balans te behouden. Deze balans helpt me om juist te kunnen genieten van de IT en logistiek sector.

Waar krijg je energie van?

Ik word ook wel de ‘man met de koffer’ genoemd, vanwege mijn allround vaardigheden en bereidheid om in te springen waar nodig. Juist in uitdagende tijden streef ik ernaar om samen tot een passende oplossing te komen. Simply Deliver is een jong bedrijf dat hard groeit. Het is een mooie uitdaging en kans om hier verder aan te mogen bijdragen. Voor mij was het de groei, de mooie producten en de marktfocus bij Simply Deliver die er uit sprongen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de nieuwe en energieke collega’s en hoop veel kennis en ervaring te kunnen delen. Daarnaast hoop ik ook veel van anderen te mogen leren.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.