Share Logistics breidt uit in Europa, Noord- en Zuid-Amerika


Share Logistics heeft zich versterkt met 14 eigen internationale vestigingen in Spanje, Italië, Duitsland, Noord- en Zuid-Amerika.

Ingegeven door de ladingstromen van klanten ontstond de behoefte om op belangrijke internationale hubs de expertise en dienstverlening te optimaliseren.

Met de recente acquisities van 8 bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika en 6 bedrijven in Europa komt het aantal vestigingen van Share Logistics wereldwijd op 27. Met ruim 250 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de markt voor logistieke dienstverlening.

Jan Crezee, CEO van Share Logistics: “Voor ons is het belangrijk dat klanten onze oplossingsgerichte mentaliteit blijven herkennen. Voor elk detail van elke zending. Dát is hoe wij voor onze klanten willen werken; over de hele wereld een excellent kennis- en serviceniveau.”

Bij de selectie van overnamekandidaten was het dan ook belangrijk om de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht voor elke zending terug te vinden bij de overnamekandidaten. Bij het selecteren en benaderen van overnamekandidaten is daarnaast specifiek gekeken naar het servicelevel en de specifieke marktkennis.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.