Publiek op 6 februari 2019 welkom tijdens opening 3e kolk Beatrixsluis door prinses Beatrix


Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrix opent woensdag 6 februari 2019 de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis.

Publiek is van harte welkom van 13.30 tot 16.15 uur.

Rijkswaterstaat stelt een publieksvak open aan de westkant van de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis, nabij de witte huisjes. De opening vindt plaats tussen 15.15 en 16.00 uur. Kom bij voorkeur met de fiets of maak gebruik van de gratis pendeldienst.

Officiƫle opening 3e kolk Prinses Beatrixsluis

Voor genodigden is een officieel programma aan de oostkant (de kant van de snelweg A27) van de 3e kolk. Aansluitend wandelt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix langs de 3e kolk en verricht de officiƫle openingshandeling bij het buitenhoofd (Lekzijde) van de nieuwe sluiskolk. De openingshandeling is vanaf het publieksgedeelte aan de andere zijde van de 3e kolk goed te volgen. Daarna volgt een schutting met bijzondere schepen.

Bezoekersvak opening Prinses Beatrixsluis

Er is ruimte voor maximaal 2.000 bezoekers en vol is vol. (Beveiligings-)personeel zorgt voor een veilig en feestelijk verloop. Aanwijzingen van de beveiliging dient u altijd op te volgen. Op het terrein zijn toiletten en er is een EHBO-post. Ook kunnen bezoekers een warm drankje krijgen. Het terrein is niet bestraat, dus stevig schoeisel is aan te raden. Goed om te weten is dat fotografie is toegestaan, drones zijn niet toegestaan, ook niet vanuit de nabije omgeving. Ook roken is niet toegestaan.

Bron: Rijkswaterstaat

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.