Opleiding Logistiek van Avans Hogeschool lanceert 20 partnerschappen met vooraanstaande bedrijven uit de regio


De tweejarig hbo-opleiding Associate degree Logistiek van Avans Hogeschool in Den Bosch gaat langdurig samenwerken met 20 vooraanstaande bedrijven in de regio, waaronder Ikea, Geodis, Jumbo en Schneider Electric.

16 juni was de officiële aftrap van de samenwerking.

Noortje de Bruin, directeur van de Avans Academie Associate degrees (AAAd) ontving de operationeel verantwoordelijken en hrm-managers van de bedrijven voor een gemeenschappelijke aftrap en bezegeling van het partnership en is trots op de samenwerking: “Goed onderwijs kan alleen ontstaan in goede samenwerking met het werkveld. Daarom is het een mooie stap dat deze bedrijven zich nu als partner aan onze opleiding verbinden, zeker omdat deze partners stuk voor stuk leidend zijn in hun branche en in het logistieke speelveld. Zij houden ons scherp en helpen de studenten de juiste ervaringen op te doen. Omgekeerd ontvangen zij door dit partnership getalenteerde studenten in huis. De afgelopen jaren hebben deze partners al ervaren dat onze studenten perfect passen bij hun behoeften. Het is niet voor niets dat onze Ad opleiding Logistiek in Den Bosch topopleiding is en hard groeit”.

Over de Ad Logistiek

Avans Academie Associate degrees is onderdeel van Avans Hogeschool en biedt praktijkgericht onderwijs op hbo 5 niveau. In 2 jaar halen studenten een Associate degree diploma. De Ad Logistiek bestaat sinds 2018 en is één van de snelst groeiende Ad-opleidingen. In 2022 groeit de opleiding met 60% t.o.v. 2021, naar verwachting zullen 80 eerstejaars studenten starten in september. De opleiding wordt hoog gewaardeerd door de studenten; in de Hbo Keuzegids 2021 is deze verkozen tot Topopleiding.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.