Onderhoud Nederrijnbrug A50 gegund


Rijkswaterstaat heeft het onderhoud aan de Nederrijnbrug in de snelweg A50 bij Heteren definitief gegund aan Mourik Groot-Ammers B.V.

Deze opdrachtnemer is geselecteerd op basis van de economisch meest voordelige inschrijving met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onder andere zeer hoogwaardig betonherstel en minder hinder voor voetgangers, fietsers en landbouwverkeer tijdens de werkzaamheden waren belangrijke kwaliteitsaspecten in de aanbieding van Mourik.

Betonherstel Nederrijnbrug A50

Tijdens het onderhoud aan de Nederrijnbrug gaat Mourik betonherstel aan de binnen- en onderzijde van de brug uitvoeren en de leuningen van de parallelrijbanen voor langzaam verkeer conserveren. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen maart 2019 en maart 2020. De aannemer werkt op dit moment een nadere planning uit.

Hinder voor het verkeer snelweg A50

Er wordt geen verkeershinder verwacht voor het verkeer op de snelweg A50. Bij het conserveren van de leuningen ontstaat enige verkeershinder op de twee parallelrijbanen voor landbouwverkeer, fietsers en voetgangers. Zij kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik blijven maken van de brug. Rijkswaterstaat informeert fietsers, voetgangers en landbouwverkeer tijdig. De scheepvaart ondervindt geen hinder van deze onderhoudswerkzaamheden.

Bron: Rijkswaterstaat

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.