Nieuwe Commercial Director voor PVO International


De internationale koploper als het gaat om het versnellen van de energietransitie door middel van solar benoemt Hans Ekelmans tot Commercial Director.

De benoeming sluit naadloos aan bij de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf. Hans heeft veel ervaring in het opzetten, aansturen en groeien van sales- en marketing-teams. Samen met de overige leden van het managementteam zal Hans zich inzetten om de positie van PVO International als marktleider voor zowel de zakelijke als residentiële zonnestroommarkt verder uit te bouwen.

Voordat hij PVO kwam versterken heeft Hans meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende internationale ondernemingen. Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam heeft Hans meerdere posities bekleed binnen Daimler AG, zowel in Europa als in China en Dubai. De laatste 6 jaar had hij de leiding als commercieel directeur bij Crown van Gelder, waar hij een zeer succesvolle sales- en marketingstrategie heeft geïmplementeerd.

“Ik ben zeer verheugd met de toevoeging van Hans aan ons team” aldus Gideon Overwater, Managing Director van PVO International. “Zijn internationale sales & marketing ervaring en expertise is een enorm toegevoegde waarde. Zijn vermogen om onze visie en strategie te vertalen naar een goede uitvoering daarvan zal een boost geven aan het verder professionaliseren en structureren van ons bedrijf, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”.

Hans Ekelmans over zijn nieuwe functie: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe uitdaging bij PVO International. Het is een enorme kans om mijn bijdrage te mogen leveren aan de groeistrategie en doelstellingen van deze ambitieuze organisatie. Daarnaast wil ik niet alleen het bedrijf laten groeien, maar ook de mensen zelf. Als je investeert in mensen en samen zorgt voor een open en inspirerende cultuur, dan heb je goud in handen. Ik ben ervan overtuigd bij te kunnen dragen aan de Power to change the world”.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.