Nieuwe CFO DIT Holding


Nieuwe CFO DIT Holding, Dennes van der Vlist: ‘Een bijzondere club van en voor winnaars’

Recent heeft DIT Holding in Waardenburg Dennes van der Vlist benoemd tot Financieel Directeur (CFO). De personeels- en opleidingspartner voor bedrijven in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche is bijzonder blij met zijn komst. Dennes brengt de gewenste expertise en gedrevenheid mee en kent de onderneming door en door.

Dennes van der Vlist is al sinds 2011 betrokken bij DIT Holding en zegt over zijn nieuwe uitdaging: “Alles viel op zijn plaats. Dit is voor mij een unieke kans om op hoog niveau het verschil te maken bij een dynamisch bedrijf met een unieke marktpositie. De performance was in 2018 erg goed. Daar kan iedereen trots op zijn. De komende jaren gaan we de positie van grootste verbinder tussen vaktalent en bouwend Nederland verder versterken. Ik zie mooie kansen. De bedrijven van DIT Holding dragen bij aan het werk en inkomen voor ruim tweeduizend huishoudens. Ik vind het bijzonder om daar een rol in te vervullen.”

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo. DIT Personeel is gespecialiseerd in de inzet, begeleiding en opleiding van vaktalent in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Larex bedient dezelfde sectoren met EU-vakpersoneel, Persolvo met payrolldiensten.

Nauw betrokken

De nieuwe CFO, Dennes van der Vlist, is naar eigen zeggen vanuit de schoolbanken (Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) de investeringswereld ingestapt. Hij was de afgelopen ruim zeven jaar bij DIT betrokken via H2 Equity Partners (‘H2’) in Amsterdam, dat in 2010 een meerderheidsbelang verwierf in DIT Holding. Dennes kent de wereld van de arbeidsbemiddeling van nabij doordat hij vanuit H2, naast zijn betrokkenheid bij DIT Holding, ook intensief betrokken is geweest bij een investering in een online staffing platform voor IT-professionals.

Meer waarde, voor iedereen

“Ik ken de mensen van DIT als gedreven specialisten, die diep in de verschillende technische sectoren zijn verankerd en een hechte band hebben met vaktalenten. Larex Personeelsbemiddeling heeft een unieke reputatie in de bemiddeling van vakpersoneel van buiten Nederland, wat een belangrijke troef is, zeker gezien de huidige schaarste. Ik ben ervan overtuigd dat we samen in staat zijn om de waarde van de onderneming voor alle medewerkers, vaktalenten en klanten nog eens aanzienlijk te vergroten.”

Dennes van der Vlist, woonachtig in Amsterdam, ziet vooral kansen in de verdere ontwikkeling van slimme digitale systemen en processen. Met wat voor manager en mens de werkvloer van de DIT-bedrijven te maken krijgt? Dennes: “Ik ben helder in mijn optreden en pragmatisch. Ik hecht sterk aan eigenaarschap en houd van het teamspel, wat goed past bij de sfeer van deze bijzondere club van en voor winnaars.”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.