Marlies Sikken nieuwe directeur SmartPort


Het bestuur van SmartPort heeft Marlies Sikken benoemd als nieuwe directeur.

In juni neemt zij daarmee het stokje over van Dirk Koppenol, interim directeur sinds maart dit jaar.

Vivienne de Leeuw, CFO Havenbedrijf Rotterdam en bestuursvoorzitter SmartPort: ‘Met de komst van Marlies krijgen we een ervaren directeur aan boord, die met haar achtergrond en enthousiasme een impactvolle bijdrage gaat leveren aan Smartport en daarmee de haven van Rotterdam. We zijn dan ook zeer blij met haar benoeming en kijken uit naar de samenwerking.’

In de afgelopen 7 jaar heeft SmartPort door kennisontwikkeling en het vormen van allianties een bijdrage geleverd aan verschillende innovatievraagstukken in de Rotterdamse haven. Met het verlengen van de samenwerkingsovereenkomst tot en met 2026 door de partners eind vorig jaar en de aanstelling van de nieuwe directeur, zal SmartPort zich met haar partners en de partijen in de kennishub blijven inzetten voor het versnellen van innovatie in de haven van Rotterdam.

Marlies Sikken heeft een bedrijfskundige achtergrond en werkt al bijna 20 jaar vanuit verschillende rollen met duurzaamheid, energievraagstukken, organisatieontwikkeling, transities en innovatiemanagement. Zij is naast directeur bij SmartPort ook werkzaam bij Windpark Krammer.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.