Mammoet op eerste plaatst in Transport 50 Index 2018


Afgelopen week publiceerde International Cranes en Specialized Transport haar jaarlijkse ranglijst van ’s werelds grootste transportbedrijven.

De Transport 50 Index, zoals deze lijst wordt genoemd, rangschikt transportbedrijven op basis van de totale laadcapaciteit van al hun gespecialiseerde transportmiddelen, gemeten in tonnen. De gecombineerde capaciteit van Mammoet komt neer op meer dan 228.000 ton.

Het bedrijf staat nu aan kop van zowel de Transport 50-index als de IC50 – de jaarlijkse ranglijst van ’s werelds grootste bedrijven die kraanwagens bezitten.

Jan Kleijn, Chief Operational Officer, zei dat hoewel de nummer één op de ranglijst een prestatie is, het meest telt voor Mammoet dat het bedrijf wereldwijd veilige, betrouwbare en efficiënte diensten aan hun klanten levert.

“Het beleid van Mammoet is erop gericht om onze klanten overal te kunnen bedienen. We willen professionals en apparatuur snel kunnen mobiliseren en de operaties opschalen als dat nodig is. De omvang van onze vloot en het aantal depots dat we wereldwijd hebben, zijn een voorbeeld van die filosofie. “

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.