Kramer Group: Terminal Medewerker

e80a612c6dae124f8504747cc9afdc8c
Kramer is een tri- modale terminal. Als Terminal Medewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers van vrachtwagens, treinen en schepen.
Wij maken hierbij gebruik van empty handlers, reachstackers en portaal kranen. Als Terminal Medewerker verzorg je ook het vervoer van containers tussen Kramer en de omliggende terminals en depots. Dit doen wij met behulp van multi trailer trekkers.

De opleidingen voor de diverse voertuigen en kranen wordt door Kramer zelf georganiseerd. Je kunt na verloop van tijd dus alle certificaten voor ons rollend materiaal halen.

Reageer hier: www.kramergroup.nl/vacatures/terminal-medewerker/

Dit artikel heeft 3 reacties.
Deel ook je ervaringen en laat een reactie achter.

 1. Geachte Kramer group ,

  Ik heb veel interesse om op u terminal te mogen werken.
  Ben zeer gemotiveerd en een harde werker
  Hoor graag een reactie van u.

  Vriendelijke groet

  Robert van den bulk

 2. Shampersad Hira schreef:

  Ik wil graag werken in de terminal. Ik weet van aanpakken en ben flexibel en collegiaal. Ik heb genoeg ervaring in de branche. Mvg. S. Hira.

 3. Dave den breejen schreef:

  Goedendag ik Ben zeer geintresseerd in de baan terminalmedewerker. Ik heb Al ervaring met werken op een op en over slag terminal.heb ook me papieren er voor gehaald en zou hier graag in uitbreiden.ik ben leergierig flexible en een echte team player.hoor graag van u Mvg dave