Kramer Group: Medewerker Douaneloods

e80a612c6dae124f8504747cc9afdc8c
Kramer heeft een uitstekende relatie met de Rotterdamse douane. Wij ondersteunen de douane bij het in- en uitpakken van containers in geval van bijvoorbeeld verdachte lading.
Heb jij geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en lijkt jou dit een leuke baan, laat het ons weten!

Reageer hier: www.kramergroup.nl/vacatures/medewerker-douaneloods/

Dit artikel heeft 3 reacties.
Deel ook je ervaringen en laat een reactie achter.

 1. Eamon Lillis schreef:

  Geachte; kramer group. Graag solliciteer hierbij voor de de functie douaneloods.
  Controleren van units op hun lading.
  Ik geen moeite met onregelmatig e werktijden.

  Mvg Eamon Lillis

 2. Geachte kamer group,
  ik wil heel graag voor deze vacature solliciteren.
  Ik ben beschikbaar regelmatig voor mijn verantwoordlijkheid op werk.
  ik hoor graag van jullie
  mwt vriendelijk groet,
  houssem eddine bellakoud

 3. b baaij schreef:

  Geachte kramer group graag zou ik in aanmerking willen komen voor de funktie terminal medewerker.Ik ben een 55 jarige man met veel motivatie en ben goed gezond .deze veelzijdige funktie spreekt mij zeer aan .Ik ben 20 jaar werkzaam als betontimmerman bij een groot bouwbedrijf genaamd strukton.door een reorganisatie kom ik in jullie zonder werk thuis te zitten.ik ben ook18 jaar kraanmachinist geweest . Ik kan ook electroden lassen en branden,shovel en heftruck rijden zijn mij ook niet onbekend.hopende op een reactie. Tel 0624457599. B.v.d ben baaij