Koningin Máxima bij winnaarsdiner Koning Willem I Prijzen


Hare Majesteit Koningin Máxima neemt woensdagavond 20 september deel aan het winnaarsdiner van de Koning Willem I Prijzen in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Het diner wordt traditiegetrouw door de Koning Willem I Stichting samen met de winnaars van de laatste editie georganiseerd en markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemingsprijzen.

De avond staat in het teken van Ondernemerschap van de toekomst. De winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2022, NXP Semiconductors, Maan Group en MUD Jeans, zullen tussen de gangen door hun visie op het onderwerp delen, net als enkele gastsprekers.

Met de ondernemingsprijzen wil de Koning Willem I Stichting bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De Koning Willem I Prijs categorie Grootbedrijf en categorie MKB en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend, met steun van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voorzitter van de stichting is de president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.