KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200


KLM heeft haar vernieuwde World Business Class-stoelen geïntroduceerd.

De bredere stoelen beschikken over een schuifdeur voor meer comfort en privacy. Dankzij innovatieve ontwikkelingen zijn de stoelen, inclusief alle bijbehorende technologie, gemiddeld 10 – 15 procent lichter dan Business Class-stoelen in hetzelfde segment. Dit draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van KLM.

KLM heeft op basis van klantonderzoek de vernieuwde World Business Class-stoel laten ontwerpen. De nieuwe stoelen bieden passagiers alle ruimte en comfort:

Alle passagiers hebben direct toegang tot het gangpad. Elke stoel is voorzien van een lichtgewicht schuifdeur, die eenvoudig te openen en te sluiten is. Zo kan de stoel afgesloten worden voor meer privacy tijdens werken, relaxen en/of slapen.
Meer persoonlijke instelmogelijkheden en handige functionaliteiten, waaronder een instelbare ondersteuning voor de onderrug en een relaxmodus met subtiele rugmassage.
De stoel is te verstellen naar een comfortabel bed van twee meter (198 cm).
Er zijn diverse oplaadmogelijkheden voor apparatuur op een handige locatie in het zicht van de passagier. Ook is er de mogelijkheid om draadloos op te laden.
Er bevindt zich ook een afsluitbaar kastje met extra opbergruimte en een ingebouwde spiegel. De stoel biedt een verzonken fleshouder om ook bij mogelijke turbulentie een flesje water veilig ‘op’ tafel te kunnen zetten.
Overige World Business Class-services, zoals bijvoorbeeld het cateringconcept en SkyPriority blijven ongewijzigd.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.