KDS Logistics: Een golf aan gekwalificeerde leads


Goodbye ouderwetse leadgeneratie, hello geïntegreerde marketing- en salesstrategie.

In een sterk concurrerende markt is zichtbaarheid en een krachtige positionering essentieel om te kunnen blijven groeien. Al meer dan 30 jaar is KDS Logistics dé specialist in ferryverkeer tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland. De onrustige en impactvolle Brexit-periode benadrukte het belang van kennis en expertise in deze sector. Met de complexiteit van Brexit en de concurrerende markt was het cruciaal voor KDS om de online zichtbaarheid te verbeteren.

De uitdaging was duidelijk. Hoe pak je dat aan en wat kun je doen om snel, gerichte vindbaarheid te realiseren en leads te genereren? Om deze uitdaging aan te gaan, ontwikkelde MLM Promotions een op maat gemaakte strategie. Dit is hoe we te werk gingen:

Sit back & let Google do the work.

1. Word gevonden op relevante zoekwoorden

We voerden uitgebreid onderzoek uit om goed presterende zoekwoorden te identificeren die verband houden met B2B ferrydiensten, Brexit-impact en transport tussen het VK en Europa. We optimaliseerden de teksten van KDS met gerelateerde zoekwoorden. Zo kon de organisatie door middel van betere posities de online vindbaarheid verbeteren.

2. Doelgroepbepaling: voor wie schrijf je de boodschap?

Om het bereik en de relevantie te maximaliseren, segmenteerden we op basis van specifieke interesses en gedragingen met betrekking tot grensoverschrijdend vervoer. Door een gedetailleerde segmentatie wisten we gerichte boodschappen te ontwikkelen die aansluiten bij de individuele behoeften en wensen. Hierdoor hebben we een hogere mate van betrokkenheid en respons gegenereerd binnen onze strategie.

3. Krachtige advertenties

Het schrijven van aantrekkelijke advertentieteksten is cruciaal om de aandacht te trekken en kliks te genereren. We benadrukten niet alleen de expertise van KDS, maar richtten ons ook op het creëren van een gevoel van urgentie en het bieden van concrete voordelen voor potentiële klanten. Door gebruik te maken van krachtige woorden en professionele call-to-actions konden we de aandacht van ons publiek vasthouden en conversies stimuleren.

4. Monitoring

Gedurende de campagne hebben we de prestatie-indicatoren zoals kliks, conversieratio’s en kosten per conversie nauwlettend gevolgd. Het op maat gemaakte dashboard, die wij voor onze klanten samenstellen, stelt ons in staat om de strategie in realtime te verfijnen. Denk hierbij aan budgettoewijzing voor maximale effectiviteit.

Lijkt zo’n aangemeten dashboard jou ook wel wat? Klik dan op onze banner.

Wij toveren jouw stille website om in een plek van bruisende leadgeneratie.

Het resultaat?

Iedere week aanvragen in de mailbox
Hogere klikfrequentie
Lagere kosten per conversie

De resultaten waren én zijn transformatief. Door strategische Google Ads-campagnes te gebruiken, verbeterde KDS Logistics aanzienlijk de online zichtbaarheid. De website trok een golf van gekwalificeerde leads aan. Daarbij ontstond het bijkomende voordeel dat de reputatie als top-tier ferry-specialist werd verstevigd.

Het succes van de doorlopende campagnes benadrukt de kracht van datagestuurde marketingstrategieën. Maar dat wisten wij al een tijdje. Een website dient niet slechts als online visitekaartje, maar werkt ook als een tool met bewezen functies en meerwaarde. Stap af van ouderwetse leadgeneratie en kijk naar de mogelijkheden van vandaag en morgen. Besteed je tijd zo effectief mogelijk en laat strategische growth marketing in je voordeel werken. MLM Promotions, hét logistieke marketingbureau van Nederland, transformeert jouw marketing- en salesproces binnen slechts enkele weken.

Ook tijd voor doelgerichte, effectieve marketing door een team van échte logistieke marketeers?

Neem direct contact op en klik op onze banner.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.