Hultafors Group introduceert Hellberg gehoorbescherming in Nederland


Hellberg wordt vanaf negentien maart geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Vanaf de introductie in Nederland biedt Hellberg een compleet assortiment gehoorbeschermers en slimme communicatieoplossingen voor professionele beroepscategorieën die hoge eisen stellen aan de producten die zij gebruiken zoals in de bouw en industrie.

“Hellberg gaat een zeer opwindende tijd tegemoet omdat onze marktontwikkeling nu deel uitmaakt van een gevestigde thuisbasis van succesvolle merken. We maken hierbij gebruik van het netwerk van verkoopprofessionals en dealers. De professionaliteit van Hultafors Group is gericht op haar klanten en het productaanbod is van de hoogste kwaliteit in de huidige markt”

Joakim Ohlander en Colin MacKenzie, voormalig eigenaren van Hellberg.

Over Hellberg

Hellberg is een gespecialiseerde productontwikkelaar en fabrikant van gehoorbescherming, gezichtsbescherming en communicatieoplossingen voor persoonlijke bescherming. Opgericht in 1962 in Zweden, is het bedrijf gegroeid en aanwezig op 50 markten met eigen R & D-, productie-, assemblage- en magazijnactiviteiten op het hoofdkantoor in Stenkullen (Zweden).

“Dit is een perfecte match voor ons. Het waarborgen van veiligheid op het werk is de kern van de strategie van Hultafors Group en door toonaangevende producten van Hellberg in onze portefeuille te hebben, kunnen we meer waarde bieden aan onze bestaande klanten en nieuwe segmenten en klanten bereiken.”

Ole Kristian Jødahl, CEO van Hultafors Group AB.

Assortiment Hellberg

Het assortiment omvat alles van standaard passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde elektronische communicatiesystemen. De producten zijn ontworpen om het dragen te motiveren en om veilige communicatie bij lawaai mogelijk te maken, gebruiken ze allemaal de nieuwste technologieën en bieden ze kristalheldere communicatie, zelfs in de meest veeleisende werkomgevingen.

Over Hultafors Group

Hultafors Group omvat de merken Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Solid Gear, Dunderdon, Toe Guard, Johnson Level en Hellberg Safety. De producten worden voornamelijk op de grote Europese markten verkocht. Hultafors Group is eigendom van Swedish Investment AB Latour en heeft ongeveer 820 werknemers wereldwijd. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hultafors, Zweden.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.