Het veelzijdige aanbod van de Kramer Group

kramer-home
In Rotterdam – Europa’s belangrijkste containerhaven – biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek.

Kramer Home Depot

Kramer Home Depot in de Waal-/Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Via Kramer Cargo Securing krijgt onder meer de Douane in de Waal-/Eemhaven professionele ondersteuning bij het uitvoeren van inspecties. Overslag is bij de Kramer Group geconcentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services – een joint venture met ECT – legt zich toe op de overslag van lege en volle containers. Met Rotterdam Container Terminal heeft de Kramer Group sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal.

Service, snelheid en flexibiliteit

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van de Kramer Group centraal. Als familiebedrijf zetten wij net altijd die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers – ondersteund door een solide organisatie, ruim 40 jaar ervaring en gebruikersvriendelijke ICT – maken het verschil. De Kramer Group staat op ieder moment van de dag voor elke klant klaar.

Klik op onze banner voor meer informatie.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.