Heftruckvorken R. van Herk B.V. levert alles op het gebied van vorken

heftruckvorken1
Het bedrijf Heftruckvorken R. van Herk B.V. bestaat al sinds 1957 en is gespecialiseerd in het maken van vorken en voorzetapparaten voor heftrucks en shovels.
Met meer dan 50 jaar ervaring weet het bedrijf alles op dit gebied.

Rob van Herk is algemeen directeur van Heftruckvorken R. van Herk B.V. en heeft het bedrijf in 1990 overgenomen van zijn vader. Over zijn bedrijf zegt Rob van Herk het volgende: ‘Wij leveren de klant alles wat mogelijk is op het gebied van vorken voor heftrucks en shovels. Het bedrijf van Rob van Herk kan daarbij ook onderdelen leveren die standaard niet geleverd worden, bijvoorbeeld een vork, geheel gevormd naar de wensen van de klant. Dit wordt gedaan voor een scherpe prijs. ‘Een snelle levering is tevens een zeer belangrijk service onderdeel van ons bedrijf’, aldus Rob van Herk.

Van Herk zegt graag door te willen groeien. ‘Vorig jaar heeft het Zweedse bedrijf Scana Booforge, wereldwijd marktleider van grote vorken, ons uitgekozen als dealer voor de Benelux. De keuze op ons is mede door onze langdurige ervaring en kennis op het gebied van heftruckvorken’. Door de versterking met de producten van Scana Booforge kan het bedrijf van Rob van Herk nu vorken leveren van 1 tot 150 ton.

Heftruckvorken R. van Herk B.V is hierdoor marktleider in de Benelux geworden. ‘We zijn erg blij met deze titel. De uitbreiding zorgt ervoor dat wij een groter pakket kunnen leveren en tevens grotere klanten aan kunnen trekken.’

Van Herk Heftruckvorken
Industrieweg 8
2995 BE Heerjansdam
Tel: 078-6772044
www.heftruckvorken.nl
info@heftruckvorken.nl

Klik op onze banner voor meer informatie.

logo-heftruckvorken

Dit artikel heeft 1 reactie.
Deel ook je ervaringen en laat een reactie achter.

 1. Eriv vd Broek schreef:

  Kint u prijs opgeven voor 2 vorken voor onze Toyota heftruck.
  De huidige maat is 125 mm x 45 mm x 1200 mm.
  Kunt u ook het hefvermogen per vork vermelden.

  Bij voorbaat dank.

  Eric