Havenbedrijf Rotterdam opnieuw drie jaar hoofsponsor Harbour Run


Havenbedrijf Rotterdam is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Harbour Run, de hindernisrace op en om de haventerminals rondom de RDM Campus op Rotterdam, Heijplaat.

“Dit sportief havenevenement vol uitdagingen past zowel uitstekend bij het sponsor- als het vitaliteitsbeleid van het Havenbedrijf”, vindt Richard van der Eijk, verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van het Havenbedrijf.

Het Havenbedrijf sponsort niet alleen grote evenementen als North Sea Jazz en de Wereldhavendagen, maar het sponsort ook om bewoners uit de regio te stimuleren in hun vrije tijd de haven te bezoeken. “Bekend maakt bemind”, vindt Van der Eijk. “Vandaar dat het Havenbedrijf bijvoorbeeld ook het informatiecentrum FutureLand en de vogelvallei heeft aangelegd en de 120 kilometer havenfietspaden heeft aangesloten op de fietsknooppunten van de ANWB. De haven is natuurlijk ook ideaal om te hardlopen.”

Het Havenbedrijf investeert ook veel in de vitaliteit van de medewerkers. Zo heeft het een vitaliteitscentrum in het World Port Center waar zo’n 200 medewerkers regelmatig gebruik van maken. Daarnaast ondersteunt het allerlei sportactiviteiten die door het personeel in de vrije tijd worden georganiseerd. Ook tijdens de Harbour Run 2019 loopt en klautert een team van het Havenbedrijf mee.

De hindernisrace Harbour Run voert dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 6 oktober speciaal voor de naar verwachting 6.500 Harbour Run lopers opengesteld. Niet alleen de setting van de Harbour Run is uniek. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal meer dan 25 obstakels te bedwingen.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.