Havenbedrijf Rotterdam en Rotterdam Port Promotion Council verlengen samenwerking


Ook de komende 4 jaar continueren het Havenbedrijf Rotterdam en Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) hun samenwerking.

Dat maakten Steven Lak (voorzitter RPPC) en Allard Castelein (CEO Havenbedrijf Rotterdam) bekend tijdens het nieuwjaarsontbijt van RPPC. Castelein is verheugd: ‘Uit onze jarenlange samenwerking blijkt steeds weer hoe effectief het is om gezamenlijk met het RPPC en het Haven industrieel Complex de haven van Rotterdam te promoten. Juist door onze krachten te blijven bundelen, halen we nieuwe lading naar Rotterdam en behouden we onze positie als slimste en schoonste haven.’ Steven Lak is blij met het vertrouwen dat het Havenbedrijf Rotterdam heeft: ‘Wij zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren namens onze leden en met het team van het Havenbedrijf aan de expansie van deze geweldige haven.’

RPPC: promoter en verbinder van het havenbedrijfsleven

De RPPC verbindt leden met ladingbelanghebbenden wereldwijd door middel van promotiereizen, beurzen en netwerkbijeenkomsten en zet zo de haven van Rotterdam op de kaart. Naast algemene evenementen organiseert de RPPC bijeenkomsten die gericht zijn op bepaalde deelmarkten of branches. Zo zijn recent de Offshore en Breakbulk community opgericht.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.