Havenbedrijf geeft kaartjes weg van jubileumconcert Rotterdams Philharmonisch Orkest


Het Rotterdams Philharmonisch Orkest bestaat in 2018 honderd jaar.

Het orkest viert dit jubileum het hele jaar door met de Rotterdammers. Die festiviteiten zijn mede mogelijk gemaakt door een extra ondersteuning van het Havenbedrijf – al jaren sponsor van het orkest. In de geest van de viering stelt het Havenbedrijf kaartjes die het heeft gekregen voor het jubileumconcert op zaterdagavond 9 juni ook ter beschikking aan Rotterdammers. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor twee kaartjes op pers@portofrotterdam.com . Na Pinksteren vernemen de winnaars hoe ze de kaartjes kunnen bemachtigen.

“Onze actie ligt in het verlengde van de jubileumactie ‘Wijk in de Zaal’ ( www.rpho.nl/wijk). Hierdoor kunnen het hele jaar Rotterdammers steeds uit een andere wijk gratis naar een concert. Het jubileumconcert wordt een memorabel optreden. We vinden het geweldig dat – mede dankzij het Havenbedrijf – Rotterdammers dat op een megascherm live kunnen volgen op het Schouwburgplein. Maar in de zaal is het natuurlijk ook echt feest”, aldus Corinne van Iersel van het Havenbedrijf.

De overeenkomst tussen het Havenbedrijf en Rotterdams Philharmonisch Orkest past in het beleid van het Havenbedrijf om sponsoring primair in te zetten om de band tussen stad en haven te verstevigen en om de stad aantrekkelijk te houden als vestigingsplaats. Naast evenementen als de Wereldhavendagen, North Sea Jazzfestival en CHIO, sponsort het Havenbedrijf belangrijke Rotterdamse iconen en instellingen als het Feyenoord, De Doelen, Boymans van Beuningen en dus ook het Rotterdam Philharmonisch Orkest.

Jubileumfeest Schouwburgplein zaterdag 9 juni

Het Rotterdam Philharmonisch Orkest viert het jubileum graag met iedereen. Als cadeau aan de stad organiseert het een Jubileumfeest op het Schouwburgplein. In de avond wordt het Jubileumconcert dat plaatsvindt in de Doelen live uitgezonden op een megascherm op het plein. In de aanloop naar dit spektakel starten we ’s middags al met bijzondere live optredens door Rotterdams jong talent, maar zijn er ook diverse workshops en speciaal voor de kids de SKVR instrumentenparade. Het jubileumconcert begint om 20.15 uur.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.