H. Smit Logistics: Een toegewijde partner en specialist met meer dan 50 jaar ervaring in de logistiek


Al sinds 2001 is het een onze passie om als zelfstandig logistiek dienstverlener op het gebied van wensen en behoeften bruggen te slaan.

Middels eigen materieel, eigen faciliteiten, een zeer betrouwbaar partnernetwerk en een overdosis empathie zijn wij niet alleen in staat verbindingen te leggen binnen het goederenvervoer maar is het onze missie te ontlasten en te ontzorgen.

Ofwel uw goederen met een glimlach van A naar B.

We begrijpen dat in de snel veranderende wereld van logistiek en transport, stilstaan gelijk staat aan achteruitgaan. Daarom omarmen we bij H. Smit Logistics B.V. innovatie in al zijn vormen. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde trackingsystemen voor uw vracht of het optimaliseren van onze werkprocessen voor efficiƫntie, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening aan u te verbeteren.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We zijn toegewijd aan het begrijpen en vervullen van uw unieke behoeften en doelstellingen. Ons team staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste luchtvrachtoplossing, het beantwoorden van uw vragen, of het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.

Inzet voor Maatschappelijke en Ecologische Verantwoordelijkheid

Maatschappelijke en ecologische bewustwording worden in het belang van ons allen gelukkig steeds meer als een vanzelfsprekendheid gezien. Wij zijn van mening dat het ieders verantwoordelijkheid is aan te zetten tot een dialoog op zowel intern als externe bedrijfsvoering om het gedachtegoed actief te delen en implementeren. Samen met een aantal opdrachtgevers hebben wij reeds de eerste stappen gezet om de activiteiten die wij uitvoeren te visualiseren, analyseren en te toetsen aan het duurzaamheid principe waarin zowel compensatie maar wellicht nog veel belangrijker, vermindering van onze carbon footprint het doel is.

Bijdragen aan een Duurzamere Toekomst: Aandacht voor Emissiebeheersing

Het in kaart brengen en inzichtelijk registeren van een aantal wezenlijke verbruiksfactoren als koolstofdioxide, methaan en distikstofoxide dragen bij tot een eerste bewustwording en dragen bij de volledige supply chain te herwaarderen op behoefte en efficiency.

Laten wij samen de aandacht geven die het nodig heeft

“Efficiency en Behoefte: De Nieuwe Maatstaven voor een Groene Supply Chain.”

Maak kennis met onze creativiteit, oprechtheid en scherpe transporttarieven en test ons!

Klik op onze banner voor meer informatie.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.