Getac’s nieuwe generatie S410 laptop combineert zakelijke computerprestaties met een nieuw, duurzaam design


Getac heeft de lancering aangekondigd van de nieuwe generatie semi-robuuste S410 laptop, die krachtige verwerking en grafische prestaties levert in een duurzaam nieuw ontwerp, zonder afbreuk te doen aan de robuuste betrouwbaarheid.

Het resultaat is een ongelooflijk veelzijdig apparaat dat de efficiëntie in het veld verbetert en tegelijkertijd gemoedsrust geeft aan gebruikers in werkomgevingen waar regelmatig stoten, schokken en vallen voorkomen.

Uitmuntende verwerkingskracht

De nieuwe generatie S410 is het eerste Getac-apparaat dat standaard is uitgerust met een 13e generatie Intel® CoreTM i5/i7-processor, die gebruikers opmerkelijke computerprestaties en een snelle reactiesnelheid biedt. Geïntegreerde Intel® Iris® Xe graphics zorgen voor een rijke visuele ervaring, terwijl een optionele speciale GPS-chip een aanzienlijk verbeterde locatie-nauwkeurigheid biedt in vergelijking met vorige generaties. Wat connectiviteit betreft, beschikt de nieuwe S410-laptop standaard over Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3, met optionele 4G LTE en/of 5G Sub-6 met geïntegreerde GPS, zodat gebruikers zelfs op afgelegen locaties verbonden blijven.

In hoge mate configureerbaar voor verschillende gebruikersscenario’s

Veel Getac-gebruikers hebben zeer specifieke behoeften als het gaat om hun technologie, en daarom kan de nieuwe generatie S410 helemaal worden geconfigureerd om aan verschillende gebruikersscenario’s te voldoen. Dit omvat tot drie ‘hot swappable’ batterijen voor degenen die een uitzonderlijke batterijlevensduur tussen oplaadbeurten nodig hebben, evenals tal van opties in het mediacompartiment. Voorbeelden zijneen discrete grafische NVIDIA GeForce GTX 1650 controller, een 1D/2D barcodelezer, een DVD of Blu-ray drive, een tweede SSD-opslagapparaat of een extra batterij**. Een breed scala aan compatibele accessoires en veilige draag-/dockingopties verbeteren de functionaliteit nog verder, voor een hogere productiviteit op het terrein.

Nieuw duurzaam ontwerp, nog steeds dezelfde robuuste betrouwbaarheid

De nieuwe generatie S410 is het meest milieuvriendelijke apparaat dat Getac tot nu toe heeft geproduceerd, met meer dan 24 procent van de behuizing gemaakt van post-consumer gerecyclede (PCR) materialen. Deze nieuwe ontwerpbenadering vermindert zowel koolstofuitstoot als elektronisch afval tijdens het productieproces en draagt bij aan een meer milieuverantwoorde toekomst.
Ondanks deze verandering in het ontwerp is er geen compromis gesloten op het gebied van robuuste betrouwbaarheid. Net als zijn populaire voorganger is de nieuwe S410-laptop MIL-STD-810H en IP53 gecertificeerd en is hij bestand tegen trillingen en vallen tot een hoogte van 0,9 meter.

Superieur scherm en verbeterde beveiliging

Functionaliteit staat centraal bij de nieuwe S410. Het prachtige 14″ scherm met Getac zonlicht-leesbare technologie zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid (1.000 nits) in zowel interne als externe omgevingen, terwijl multi-touch modes verschillende gebruikssituaties ondersteunen. Zo kunnen taken snel en efficiënt worden voltooid.

Verbeterde beveiligingsfuncties helpen ook om gevoelige gebruikersgegevens te beschermen. Deze omvatten TPM2.0 en Intel® vPro® technologie, door de gebruiker vervangbare PCIe NVMe SSD opslag en multifactorauthenticatie-opties zoals Windows Hello Webcam, een HF RFID kaartlezer, een smartcard- en vingerafdruklezer.

“De nieuwe generatie S410 is een krachtig, maar veelzijdig apparaat dat uitblinkt in de meest uiteenlopende industriële scenario’s en zakelijke werkomgevingen”, zegt James Hwang, President van Getac Technology Corporation. “Het apparaat levert niet alleen uitmuntende verwerkingsprestaties, maar de milieuvriendelijke nieuwe behuizing weerspiegelt Getac’s duurzame ontwerpfilosofie, die een betere wereld voor iedereen bevordert en stimuleert.”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.