Getac stelt nieuwe norm voor volledig robuuste computerprestaties met volgende generatie B360 laptops


Getac heeft vandaag haar nieuwe generatie volledig robuuste B360 en B360 Pro laptops aangekondigd, die uitzonderlijke connectiviteit, betrouwbaarheid en computerprestaties leveren aan professionals die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen.

Verbeterde specificaties voor superieure praktijkprestaties

Getac’s nieuwe generatie B360 en B360 Pro laptops zijn voorzien van een groot aantal upgrades en verbeteringen waarmee complexe computertaken vereenvoudigd worden, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Tot de belangrijkste kenmerken behoren een verbeterde Intel Core 12e generatie i5/i7 processor met geïntegreerde Intel Iris Xe Graphics, voor uitzonderlijke prestaties, reactiesnelheid en hoogkwalitatieve beelden. De standaard 256GB PCIe NVMe SSD (met uitbreidingsoptie tot 4TB) zorgt voor ruim voldoende opslag, terwijl het 13,3 inch FHD LumiBond®-beeldscherm met Getac Sunlight Readable technologie (1.400 nits) en capacitief touchscreen de productiviteit de hele dag door in stand houdt.

De B360 Pro gaat nog verder, met een optionele discrete NVIDIA GeForce GTX1650 4GB grafische controller en een optioneel media-compartiment dat ruimte biedt aan een derde SATA SSD (voor een opslagcapaciteit tot 6TB), een derde batterij of een DVD-station.

In de praktijk van een productie-omgeving betekent dit dat complexe taken zoals prestatiebewaking en kwaliteitscontrole sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder kunnen worden uitgevoerd. Voor openbare veiligheid- en defensieprofessionals leiden de snelle analysemogelijkheden van de B360 en B360 Pro tot een verbetering van het situationeel bewustzijn en efficiëntere gegevensuitwisseling binnen de commandostructuur.

Echte mobiele connectiviteit

De nieuwe B360 als de B360 Pro beschikken allebei over uitgebreide connectiviteitsopties, zodat gebruikers zelfs in afgelegen of geïsoleerde omgevingen verbonden kunnen blijven. Deze connectiviteitsopties omvatten standaard Wi-Fi 6E AX211, 802.11ax en Bluetooth 5.3, en als opties 4G LTE of 5G Sub-6 met geïntegreerde GPS.

Dit hoge connectiviteitsniveau speelt een steeds grotere rol in de dagelijkse activiteiten van professionals op het terrein. Om een hoogkwalitatieve service te garanderen moeten gasmonteurs op locatie bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het huis van de klant een betrouwbare verbinding tot kunnen stand brengen, waar ze zich ook bevinden. Werknemers die preventief onderhoud uitvoeren dienen eveneens vaak schema’s op te vragen, opdrachtbonnen te genereren, voorraden te controleren en zelfs via live videochat met collega’s te overleggen om problemen op locatie snel op te lossen.

Maximale productiviteit op locatie

In vergelijking met eerdere modellen bieden de nieuwe B360 en B360 Pro bieden nog meer veelzijdigheid op het terrein. Nieuwe functies zijn onder meer een verbeterde USB 3.2-poort, een ThunderboltTM 4 Type-C-poort, een verbeterde HDMI 2.0-poort en de toevoeging van een mini-simkaartsleuf. Beide apparaten beschikken ook over twee hot-swappable batterijen en de B360 Pro biedt zelfs een optie voor een derde batterij.

Met deze functies kunnen grote buitendienstteams verbinding maken met een breed scala aan bestaande infrastructuur zonder externe adapters te hoeven gebruiken. Zo kunnen de teams 24 uur per dag en 7 dagen per week hun productiviteitsniveaus in stand houden. De standaarduitrusting met meerdere hot-swappable batterijen voorkomt ook dat werknemers moeten wachten vanwege het opladen van de apparaten.

Betrouwbaar, draagbaar, veilig

Net als alle Getac-apparaten zijn de nieuwe B360 en B360 Pro vanaf de basis robuust gebouwd voor uitstekende betrouwbaarheid op het terrein. Beide apparaten zijn MIL-STD-810H, MIL-STD-461G en IP66 gecertificeerd en zijn bestand tegen een val tot 1,8 meter.

Ondanks deze robuuste kwaliteit wegen de apparaten slechts 2,32 kilogram. Dankzij de compacte vorm zijn ze zeer draagbaar op het terrein en kunnen ze eenvoudig in een compartiment opgeborgen of opgeladen worden in een voertuig tijdens verplaatsingen.

Bovendien beschikken beide apparaten over talrijke geavanceerde functies voor gegevensbeveiliging. Deze omvatten diverse multi-factor authenticatie-opties (Windows Hello Webcam, HF RFID, smartcard en vingerafdruklezers), optionele Absolute Persistence software, en door de gebruiker vervangbare PCIe NVMe SSD opslag, om gevoelige gegevens te allen tijde te beschermen.

Beschikbaar als een uitgebreide robuuste Getac Select-oplossing

De nieuwe generatie B360 en B360 Pro zijn verkrijgbaar als onderdeel van een Getac Select® totaaloplossing, die alle hardware, software, accessoires en randapparatuur omvat waarmee diverse branchespecifieke uitdagingen in een handomdraai opgelost kunnen worden. De oplossing omvat een aantal beveiligde kantoor- en voertuigdocks, evenals Getac’s eigen Driving Safety Utility, Device Monitoring System en VGPS Utility software.

Beide apparaten worden bovendien geleverd met Getac’s toonaangevende 3-jarige volledige garantie, met standaarddekking voor accidentele schade, voor nog meer gemoedsrust.

“Onze nieuwe generatie B360 en B360 Pro toestellen zijn ontworpen om klanten te helpen bij het verhogen van de productiviteit van hun personeel, zowel op het terrein als erbuiten”, zegt Rick Hwang, president van de Getac Technology Corporation. “Dankzij de combinatie van een volledig robuust ontwerp, krachtige specificaties, uitgebreide connectiviteit en een compacte vormfactor kunnen complexe taken onmiddellijk uitgevoerd worden, ongeacht de situatie, locatie of weersomstandigheden.”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.