Getac breidt robuuste X600-serie uit met krachtige nieuwe X600 server en X600 Pro-PCI modellen


Met de introductie van twee nieuwe modellen heeft Getac een uitbreiding aangekondigd van haar toonaangevende X600-serie van robuuste mobiele werkstations: de X600 Server en de X600 Pro-PCI worden binnenkort toegevoegd aan het assortiment.

Onlangs werd de X600 serie al uitgebreid met de robuuste werkstations X600 en X600 Pro. Met deze uitbreiding beschikt Getac nu over een uitgebreid aanbod van robuuste mobiele werkstations die speciaal zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionals die werkzaam zijn in veeleisende sectoren, zoals defensie, productie en olie & gas.

X600 server: De ultieme robuuste mobiele server

De gloednieuwe Getac X600 Server is een krachtige robuuste mobiele COTS-server die kan worden opgevouwen tot een slank profiel voor eenvoudig transport.

Krachtig

De X600 Server levert uitzonderlijke computerprestaties dankzij de Intel Xeon W-11855M processor met Intel Turbo Boost Technologie en geïntegreerde Intel UHD graphics. Bovendien is deze server geschikt voor 128 GB DDR4 RAM, terwijl optioneel ECC-geheugen (Error Correcting Code) helpt de integriteit van gegevens te behouden door geheugenfouten van één bit op te sporen en te corrigeren.

Een 1.000 nit, 15.6 inch full HD Getac LumiBond® display met zonlicht leesbare technologie maakt complexe taken gemakkelijk uit te voeren in moeilijke weersomstandigheden. Een uitgebreid scala aan connectiviteitsopties, waaronder 2.5G BASE-T Ethernet (x2), zorgt daarnaast voor een ultrasnelle gelijktijdige verbinding met meerdere servers en/of netwerken. Onboard Thunderbolt™ 4 USB-C, HDMI 2.0 en DisplayPort maken aansluiting op extra monitoren mogelijk wanneer dat nodig is.

Flexibel

De X600 Server werkt met Windows Server 2022 en Microsoft Hyper-V-technologie waardoor resourcebeheer eenvoudig en intuïtief is. Systeembeheerders kunnen indien nodig resources toewijzen aan verschillende virtuele systemen op basis van gebruikersbehoeften, waardoor de productiviteit 24 uur per dag op een hoog niveau in stand gehouden kan worden.

Uitbreidbaar

De X600 Server beschikt ook over diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het schijfbeheer wordt verbeterd door een hardwarematige RAID-controller met RAID 5-configuratie, voor een optimale balans tussen capaciteit, prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging. Een extra uitbreidingssleuf maakt het gebruik van hot-swappable schijven en additionele opslagmogelijkheden mogelijk.

Veilig

Talrijke beveiligingsfuncties helpen gebruikers van de X600 Server hun privacy en gegevensbescherming te allen tijde te maximaliseren. De solid-state storage drives (SSD’s) zijn door de gebruiker te verwijderen zonder gereedschap, voor verbeterde gegevensbeveiliging tijdens de opslag van het apparaat. Bovendien kunnen gebruikers met Getac’s ‘keep your hard drive’-service al hun SSD’s verwijderen en bewaren, mochten ze hun apparaat voor reparatie moeten opsturen. Extra beveiligingsfuncties zijn onder meer TPM 2.0, Kensington lock compatibiliteit, een smartcardlezer en optionele Intel vPro technologie.

Volledig robuust

Net als alle Getac-apparaten is de X600 Server vanaf de basis robuust gebouwd. De MIL-STD-810H, MIL-STD-461G en IP66 certificeringen bieden gebruikers zekerheid en dankzij het temperatuurbereik van -29˚C tot 63°C (-20°F tot 145°F) kan de X600 Server zelfs bij extreme temperaturen functioneren.

Voor gebruikers in de defensie- en olie- & gasindustrie levert dit alles een krachtig, draagbaar apparaat op dat snel kan worden ingezet voor maximale operationele efficiëntie in een groot aantal uitdagende omgevingen. Of het nu gaat om het opzetten van een mobiel veldcommandocentrum of het uitvoeren van onderhoud aan kritieke infrastructuur, de X600 Server biedt uitgebreide, zeer veilige servermogelijkheden in één compact apparaat dat gemaakt is om lang mee te gaan.

“De X600 Server geeft een nieuwe definitie van de mogelijkheden van een robuust mobiel werkstation en levert een groot aantal prestatieverbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de X500 Server. De server vormt een krachtige nieuwe benchmark voor onze relaties die gebruik maken van draagbare servers op locatie,” zegt Rick Hwang, voorzitter van Getac Technology Corporation.

De X600 Pro-PCI: een robuust mobiel werkstation boordevol functies

De X600 Pro-PCI bouwt voort op de uitgebreide functies van Getac’s onlangs gelanceerde X600 om gebruikers nog meer functionaliteit te bieden in één compact apparaat. Nieuwe functies zijn onder meer dubbele PCI/PCIe-uitbreidingssleuven voor extra kaartfuncties (zoals video-opname, gegevensverzameling en SATA-uitbreiding), een standaard DVD (of optionele Blu-ray) super-multi drive, evenals Express Card 54 en PCMCIA Type II kaartlezers als standaard. De X600 Pro-PCI bevat ook twee extra hot-swappable batterijen, waardoor het totaal aantal meegeleverde batterijen op vier komt, voor optimale functionaliteit de hele dag door.

“Met de lancering van de nieuwe X600 Server en X600 Pro-PCI hebben onze relaties nu nog meer mogelijkheden bij het kiezen van een krachtig robuust mobiel werkstation dat voldoet aan hun specifieke behoeften,” voegt Hwang toe. “Of het nu gaat om het inzetten van bedrijfskritische toepassingen op het terrein, het opzetten van mobiele commandocentra of het beheren van meerdere virtuele systemen met één enkel compact apparaat, met de X600-lijn van Getac zit u goed.”

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.