Fonds voor goede ideeën ontwikkeling Windpark Maasvlakte 2


Op de rand van de tweede Maasvlakte hebben Eneco en Rijkswaterstaat een innovatief windpark gebouwd: Windpark Maasvlakte 2.

Het park is gebouwd met oog voor de omgeving. Daarom is ook het Windpark Maasvlakte 2 fonds opgericht, waarmee een extra impuls wordt gegeven aan de natuur, de leefbaarheid en de bedrijvigheid in de omgeving van het windpark. Iedereen met een goed idee om hier een positieve bijdrage aan te leveren komt in aanmerking voor een financiële bijdrage.

Initiatieven op het gebied van natuur, leefbaarheid en bedrijvigheid in de buurt van het windpark kunnen mogelijk met de bijdrage nu echt worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld mensen of organisaties die iets willen betekenen voor dieren of planten, een impuls willen geven aan de omgeving voor fietsers, surfers, wandelaars of andere recreanten of juist willen werken aan een mooi project dat bedrijven in de buurt helpt om te verduurzamen. Wanneer het project voldoet aan de spelregels, kunnen de initiatiefnemers een aanvraag voor een bijdrage insturen. Dit kan tot en met 31 maart 2023.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.