Directeur Infrastructuur Havenbedrijf Antwerpen na 32 jaar met pensioen


Na iets meer dan 32 jaar trouwe dienst bij het Havenbedrijf Antwerpen vertrekt één van de feitelijke bouwers van de haven van Antwerpen.

Greet Bernaers, Directeur Infrastructuur, trekt vanaf 1 mei 2019 de deuren van het Havenhuis achter zich dicht.

Over Greet Bernaers

Greet Bernaers, Burgerlijk Ingenieur van opleiding, startte haar loopbaan bij DEME als bouwkundig ingenieur. In 1986 ging ze als ingenieur aan de slag bij het Havenbedrijf, waar ze haar carrière verder ontplooide tot Directeur Infrastructuur. In tussentijd bekleedde ze ook enkele mandaten bij haven gerelateerde bedrijven.

Geen openverklaring

De functie van Directeur Infrastructuur wordt niet verdergezet. De diensten die voorheen onder de bevoegdheid van Greet Bernaers vielen, integreren bij andere directies. Het Leadership Team van het Havenbedrijf bekijkt momenteel de verdere uitwerking hiervan. In afwachting zal Rob Smeets, Directeur Nautische Operaties, tijdelijk de leiding nemen over het departement Infrastructuur.

“Alle betrokken collega’s zullen in de komende weken intens samenwerken om de transitie vlot te laten verlopen. Ik dank Greet van harte voor haar harde werk, haar passie en haar gedrevenheid. We zullen haar missen” aldus CEO Jacques Vandermeiren. De nieuwe structuur van het directieteam wordt op 1 april voorgelegd aan de Raad Van Bestuur. Op 2 april wordt vervolgens over de definitieve organisatie gecommuniceerd.

Bron: Havenbedrijf Antwerpen

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.