ColliCare Logistics versterkt haar trucking afdeling met de overname van van der Stek Transport


ColliCare Logistics heeft de overname aangekondigd van van der Stek Transport Strijen per 1 maart 2023. Het bedrijf heeft een goede reputatie op het gebied van hoogwaardige container-trucking en werkt al een aantal jaar samen met ColliCare Logistics.

Met deze overname wordt de langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven voortgezet, aangezien van der Stek Transport sinds 2011 diensten verleent aan zeevrachtklanten van ColliCare Logistics. Door de overname komen het huidige materieel en de medewerkers, die voorheen door van der Stek Transport werden beheerd, onder het management van ColliCare Logistics.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking met van der Stek Transport uitbreiden en hun diensten volledig onder de paraplu van ColliCare Logistics brengen”, aldus Stef Kluiters, Directeur Zeevracht van ColliCare Logistics BV. “Door deze overname kunnen wij onze positie in de markt verder versterken en een uitgebreider pakket aan logistieke diensten aanbieden aan onze klanten.”

“Wij zijn verheugd de krachten te bundelen met ColliCare Logistics en voort te bouwen op onze jarenlange samenwerking”, zegt Freek van der Stek, directeur en eigenaar van Van der Stek Transport.

Over ColliCare Logistics: ColliCare Logistics is een innovatieve logistieke dienstverlener met een compleet pakket aan diensten binnen zee-, weg-, spoor- en luchtvracht, 3PL, opslag en distributie. ColliCare Logistics heeft meer dan 600 medewerkers, met vestigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Itali├ź, Turkije, Litouwen, Letland, Polen, India en China. De visie van ColliCare is om het concurrentievermogen van onze klanten te versterken door middel van innovatieve, duurzame en ge├»ntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Over van der Stek Transport: van der Stek Transport is een logistiek familiebedrijf dat sinds 1921 een reputatie heeft opgebouwd in het leveren van kwalitatieve voor- en natransportdiensten aan klanten van en naar de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.