Brigade Electronics brengt virtual reality naar zijn stand op MatExpo 2023


Van 6 tot 10 september zal Brigade Electronics aanwezig zijn op de MATEXPO. Dit jaar voor het eerst met de hulp van virtual reality.

Brigade houdt zich bezig met innovatieve oplossingen voor veiligheid op de weg en op de bouwplaats, zowel voor voertuigen als machines. Brigade biedt bezoekers van de Matexpo de kans om AI 360 te ervaren – de nieuwste 360-graden camera die kunstmatige intelligentie – Dit ultieme veiligheidssysteem wordt gebruikt om mensen binnen een vooraf bepaalde detectiezone te herkennen en bestuurders te waarschuwen voordat er mogelijk een confrontatie plaats vindt.

Ook Brigade’s nieuwe sensorfusiesysteem, Brigade Fusion, zal te zien zijn. Dit systeem combineert verschillende apparaten, waaronder Brigade’s 360-graden camera, radar obstakeldetectie en M2M RTLS-technologie, om confrontaties te voorspellen en de bestuurder tijdig te waarschuwen. Indien nodig kan Brigade Fusion het voertuig laten stoppen om beweging te voorkomen, vertragen of helemaal te stoppen als de bestuurder niet op tijd kan reageren.

Naast het presenteren van innovatieve technologie tijdens het evenement, is Brigade ook genomineerd voor een MATEXPO-award in de categorie veiligheid met zijn AI-camera. De winnaar van de award wordt bekendgemaakt op 5 september.

John Osmant, Managing Director van Brigade Electronics BV, zei:

“We kijken er erg naar uit om deel te nemen aan MATEXPO en bezoekers welkom te heten op onze stand om onze virtual reality AI 360 uit te proberen en meer te weten te komen over hoe onze systemen de veiligheid op de weg en de bouwplaats verbeteren en botsingen voorkomen. MATEXPO viert dit jaar zijn 40e editie, dus we zijn verheugd om ook genomineerd te zijn voor een award – we kijken vol spanning uit naar de bekendmaking van de winnaar op 5 september.”

Brigade Electronics zal deelnemen aan MATEXPO 2023 in Kortrijk Xpo van 6 tot 10 september. U vindt hen op stand 409.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.