BLITZ, de vervoersoplossing voor een duurzamer 2023


Omdat ze nieuwe perspectieven opent is het nieuwe jaar vaak synoniem met goede voornemens.

Waarom zouden we dit jaar niet voor een alternatieve, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing kiezen door elektrische mobiliteit?

De grote steden in Europa worden steeds meer verstopt en vervuild, en het is van essentieel belang om milieuvriendelijkere mobiliteitsoplossingen in te voeren. Hoewel sommige gebruikers het openbaar vervoer gebruiken om zich te verplaatsen, heeft dit vervoermiddel veel nadelen: geen zitplaatsen, vertragingen… De BLITZ elektrische scooters zijn praktisch, zuinig en ecologisch en zijn de beste oplossing voor vervuiling en verkeersproblemen.
Dankzij hun formaat en hun elektrische motor zijn BLITZ scooters ideaal om zich in België te verplaatsen, vooral met de nieuwe regelgeving die verbrandingsscooters binnenkort in veel steden zal verbieden.

Besparingen door elektrische voertuigen

2022 werd door de explosie van de prijzen aan de pomp gemarkeerd. Blitz scooters besparen meer dan 95% energie in vergelijking met thermische scooters, dankzij het verwisselbare batterijsysteem: dit betekent een aanzienlijke besparing voor gebruikers. Elektriciteit kost ongeveer 15 keer minder dan benzine: 100 km rijden met een BLITZ scooter kost ongeveer 1 euro, terwijl de prijs met een verbrandingsvoertuig ongeveer 10 euro is. Dit betekent een besparing van 3.500 euro voor een afstand van 35.000 km per jaar.

Bovendien zijn veel parkeerplaatsen nog steeds gratis voor elektrische scooters, terwijl ze voor scooters met verbrandingsmotor betalend zijn geworden. Het onderhoud is ook veel goedkoper en eenvoudiger dan bij een verbrandingsscooter.

Ten slotte zijn verkeers- en wegenbelastingen niet van toepassing op bestuurders van elektrische voertuigen in Vlaanderen, en zijn ze zeer laag in Brussel en Wallonië.

Een complete oplossing en 99% uptime

De scooters zijn in het eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van BLITZ ontworpen en gaan vergezeld van een complete reeks oplossingen voor wagenparkbeheer. BLITZ zorgt voor volledige controle over zijn scooters en de productie ervan, waardoor ze in geval van problemen snel kunnen handelen. De scooters worden verkocht met een applicatie waarmee gebruikers op afstand kunnen gelokaliseerd en geholpen worden, met 24/7 onderhoudsdienst ter plaatse: gemakkelijk en handig!

Innovatieve batterijen

Blitz biedt een batterijsysteem met BMS-technologie, die een evenwichtige en optimale energiecapaciteit garandeert. De scooters zijn uitgerust met drie verwisselbare en draagbare batterijen die in minder dan twee uur kunnen opladen, met een vermogen van 1500 W en een gewicht van 7 kg per batterij. De drie batterijen kunnen tegelijk gebruikt worden, waardoor de bestuurder ongeveer 100 km (35 km/accu) kan rijden met meer dan 1000 laadcycli. Aangezien de batterijen langzamer verouderen dan thermische wagens is het verlies aan autonomie van het voertuig beperkt.

De BLITZ-scooters zijn minder vervuilend, zuiniger en gemakkelijker te gebruiken dankzij hun uitneembare batterijen. Voor alle stadsbewoners zijn ze een perfect alternatief. Dankzij hun formaat en hun elektrische motorisering zijn BLITZ scooters ideaal om zich in België te verplaatsen, vooral met het oog op de nieuwe regelgeving die verbrandingsscooters binnenkort in veel steden zal verbieden.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.