Bin Yousef Cargo levert wereldwijd uitstekende verzendoplossingen op basis van 37 jaar uitstekende logistieke efficiëntie en dienstverlening


Bin Yousef Cargo, de toonaangevende logistieke dienstverlener van Qatar, heeft opnieuw bevestigd klaar en voorbereid te zijn om de logistiek af te handelen van het grootste en meest verwachte, wereldwijde sportevenement in Qatar dit jaar.

De gevolgen voor de wereldwijde toeleveringsketens veroorzaakt door COVID-19 en versterkt door de oorlog in Oekraïne, maar ook de instabiele economie hebben ertoe geleid dat de industrie voor vrachtvervoer een hindernisbaan is geworden vol met verschillende uitdagingen, waaronder de hoge verzendkosten, gebrek aan laadruimte, lange transittijd en de lage frequentie van luchtvracht, om er maar een paar te noemen. Te midden van zo’n instabiel ecosysteem is Bin Yousef Cargo naar voren gekomen als een van de meest veerkrachtige spelers die in staat is om zijn weg door de crisis te vinden.

De 37 jaar ervaring van Bin Yousef Cargo, het wereldwijde netwerk van partners en efficiënte logistieke processen hebben ervoor gezorgd dat het vrachtvervoer van en naar Qatar soepel en efficiënt verloopt.

Bin Yousef Cargo maakt zich klaar voor het langverwachte en grootste wereldwijde voetbalevenement en heeft de post-pandemische scheepvaartscène gewonnen door klanten alternatieve oplossingen te bieden om het verzenden van vracht te vergemakkelijken en te versnellen. Het bedrijf is ook geaccrediteerd door de International Road Transport (TIR) Agreement, een internationaal douanevervoersysteem met dekking in 66 landen om de transittijd tussen de grenzen te verkorten. Bovendien is Bin Yousef Cargo geaccrediteerd als Authorised Economic Operator (AEO). Dat houdt in dat het bedrijf door de nationale douane is goedgekeurd om vracht/zendingen sneller ingeklaard te krijgen.

David Ford, COO van Bin Yousef Group, zei: “Ondanks de duidelijke uitdagingen waarmee de vrachtindustrie wereldwijd wordt geconfronteerd, is Bin Yousef Cargo de afgelopen twee moeilijke jaren echt tot bloei gekomen. Als groep streeft Bin Yousef ernaar om wendbaar te blijven in reactie op de steeds wereldwijd veranderende omstandigheden, waarbij Bin Yousef Cargo het grootste voorbeeld daarvan is.

In de toekomst blijven we bij onze strategie om de economie van Qatar te ondersteunen en de visie daarvan te verwezenlijken.

Bin Yousef Cargo verwerkt al enorme transportvolumes om het grootste wereldwijde sportevenement van het jaar mogelijk te maken. Met bijna 4 decennia ervaring in de vrachtindustrie van Qatar zijn we strategisch gepositioneerd om te helpen, vooral in uiterst tijdgevoelige situaties.”

Jiju Haneef, Director of Cargo Operations bij Bin Yousef Group, zei: “Als de meest vertrouwde logistieke partner van Qatar, zijn we dankzij onze innovatieve aanpak, wereldwijde accreditaties en ons robuuste partnernetwerk in staat gebleken om snel en efficiënt de beste oplossingen te blijven leveren. We zijn vastberaden om onze diensten te verbeteren om de toeleveringsketen van Qatar te versterken.”

Bin Yousef Cargo zet zich in om het land van dienst te zijn met een volledig geïntegreerde logistieke servicesuite in zijn mondiale netwerk dat zich uitstrekt tot maar liefst 180 landen. Het bedrijf heeft sterke banden met het Olympisch Comité van Qatar, de Qatar Football Association, de Qatar Swimming Association, FINA, de Qatar Tennis Federation, de Qatar Cycling Federation, de Longines Global Champions Tour, CHI Al Shaqab en andere instellingen en is er trots op de inspanningen van Qatar te steunen in de aanloop naar de komende internationale sportevenementen.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.