Alewijnse presenteert duurzame technologie van de toekomst op Europort 2023


Stap in de toekomst van veilige en duurzame energie in een veranderende maritieme wereld op de stand van Alewijnse (hal 1, stand 1308) tijdens Europort, van 7 tot 10 november 2023 in Ahoy, Rotterdam.

Veilige en duurzame energie

Binnen het thema #SafeSustainable Energy introduceert Alewijnse de nieuwste trends op het gebied van elektrotechniek en automatisering die van vitaal belang zijn voor ons maritieme ecosysteem: digitalisering, energietransitie en een nieuwe generatie.

Duurzaamheid op koers

De maritieme sector is een internationale sector in beweging. Nieuwe technologie├źn, ontwikkelingen en werkgebieden volgen elkaar snel op. Alewijnse werkt als systeem integrator graag samen met klanten en partners om kennis te bundelen en samen stappen richting een duurzame toekomst te zetten, zodat scheepsbouwers, eigenaars en bemanning de vruchten kunnen plukken van de beste high-end systemen en technieken.

Optimaliseren van elektrische energiesystemen

Op de Alewijnse stand krijg je de unieke kans om kennis te maken met deze energieoplossingen van de toekomst, zoals de nieuwste tools voor modellering en simulaties voor de automatisering van engineeringsprocessen en de optimalisatie van elektrische engineeringssystemen, waardoor gebruikers aanzienlijk besparen in tijd, geld en risico’s.

Deze systemen zijn uniek voor de maritieme markt en Alewijnse is een van de weinige bedrijven die dit momenteel kan aanbieden aan rederijen en werven.

In lijn hiermee introduceren we geavanceerde simulatiemodellen, gericht op hybride batterij energie-oplossingen, rendement op investering projecties, batterij type selecties, en inzichtelijke gebeurtenisanalyses van DP2/DP3 schepen.

Alewijnse – CEDA pitch talk

Wil je er meer over weten? Kom dan op donderdag 9 november van 15:15 tot 15:30 uur langs bij de Alewijnse presentatie over automated engineering tijdens de CEDA innovation pitch talks in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

Innovatieve automatisering

Naast duurzaamheid speelt veiligheid ook een cruciale rol bij onze oplossingen voor de maritieme markt. Ontdek daarom onze innovatieve systeemarchitecturen voor automatisering, in nauwe samenwerking met onze klanten. Dit resulteert in unieke netwerkbesturingssystemen die bestand zijn tegen netwerkstormen en cyberaanvallen.

Daarbij maken we gebruik van de nieuwste redundantietechnieken waarmee we veilige en effici├źnte operaties mogelijk maken en maximale beschikbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid garanderen.

Challenges

Ben jij in voor een challenge? Ervaar dan de impact van ons nieuwste dynamische lichtregelsysteem voor alle soorten schepen. Je kunt ook je krachten in een unieke vlieg- en duiksimulator op onze stand.

Ontdek er alvast meer over in de aanloop naar het event door onze hashtag #SafeSustainableEnergy op social media te volgen.

WeConnect

We kijken er naar uit om jou te zien op de Alewijnse stand tijdens Europort! Daar kun je elke dag genieten van een geweldige We Connect barista koffie ervaring. Ook ben je van harte welkom op de Alewijnse party op donderdag 9 november van 17:00 tot 20:00 uur.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.