A67: weekendafsluiting tussen knooppunt De Hogt en afrit (26) Retie (richting België); 16-19 april 2021


Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A67 tussen knooppunt De Hogt en de Belgische grens.

Om die reden wordt de A67 tussen knooppunt De Hogt en afrit (26) Retie richting België afgesloten van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 2021 05.00 uur.

Oprit (32a) High Tech Campus naar de autoweg N2 zal eveneens afgesloten zijn. Weggebruikers dienen hierdoor rekening te houden met extra reistijd.

Afsluitingen snelweg A67
Van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur zijn op en langs de A67 de volgende locaties richting België afgesloten:

A67 tussen knooppunt De Hogt en afrit (26) Retie
parkeerplaats/verzorgingsplaats Oeienbosch met aangrenzend tankstation
op- en afrit (30) Eersel
op- en afrit (29) Hapert
parkeerplaats/verzorgingsplaats De Beerze met aangrenzend tankstation
grensemplacement
afrit (26) Retie Arendonk van de A67/E34
Daarnaast is ook afgesloten:

oprit (32a) High Tech Campus van de N2
Omleidingsroutes
Het verkeer vanuit ’s-Hertogenbosch/Oss/Eindhoven richting Antwerpen wordt als volgt omgeleid:

ga ter hoogte van knooppunt De Hogt over op de A58 richting Tilburg
volg de A58 tot knooppunt Galder
ga ter hoogte van knooppunt Galder over op de A16 richting Antwerpen
Het verkeer vanuit Maastricht/Venlo richting Antwerpen wordt als volgt omgeleid:

blijf op de A2/N2 richting Tilburg
ga over op de A58 richting Tilburg ter hoogte van knooppunt Batadorp
volg de A58 tot knooppunt Galder
ga ter hoogte van knooppunt Galder over op de A16 richting Antwerpen
Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Let op: voor lokaal vrachtverkeer (gewicht >7,5 ton) vanuit Hapert/Bladel/Reusel/ richting Antwerpen is tijdens dit weekend een speciale omleidingsroute van kracht.

Vrachtverkeer met een gewicht van <7,5 ton vanuit Hapert/Bladel/Reusel richting Antwerpen wordt als volgt omgeleid: volg de N284 richting Reusel ga verder op de N269 richting Tilburg ga over op de A58 en volg deze tot knooppunt Galder ga ter hoogte van knooppunt Galder over op de A16 richting Antwerpen Regionaal verkeer In de regio Eindhoven zijn behalve de werkzaamheden aan de A67 ook werkzaamheden gepland op regionale wegen ter hoogte van Veldhoven en Valkenswaard. Om de hinder voor weggebruikers zoveel als mogelijk te beperken, is hiermee bij de planning van de werkzaamheden aan de A67 rekening gehouden. In overleg met de omliggende gemeenten, provincie Noord-Brabant en de hulpdiensten zijn de werkzaamheden aan de A67, aan de Kempenbaan in Veldhoven en van de ombouw N69 bij Valkenswaard zoveel als mogelijk op elkaar afgestemd. Meer informatie over deze werkzaamheden en de geplande afsluitingen staat op de websites van beide projecten: Kempenbaan Veldhoven en Grenscorridor N69. Werkzaamheden Kempenbaan en afsluiting A67 richting Eindhoven In de verband met de werkzaamheden van project Kempenbaan Veldhoven staat ook een afsluiting van de A67 tussen oprit (30) Eersel en knooppunt De Hogt in de richting van Eindhoven gepland van vrijdag 16 april 21.00 uur tot zaterdag 17 april 12.00 uur. Deze afsluiting valt gelijktijdig met de onderhoudswerkzaamheden aan de A67 tussen knooppunt De Hogt en afrit (26) Retie in de richting van België. Weersgevoelige werkzaamheden Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet. Bron: Rijkswaterstaat

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.