A4 Delft – Schiedam: onderhoudswerkzaamheden Ketheltunnel


Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 30 november vanaf 23.00 uur tot zondag 2 december 2018 tot 18.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ketheltunnel op de snelweg A4 in Schiedam.

Gedurende de werkzaamheden is de snelweg A4 in beide richtingen tussen het Kethelplein en Delft afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Werkzaamheden Ketheltunnel (A4)

Er wordt gewerkt aan de technische installaties van de tunnel in de A4 en met name aan de omroepinstallatie. Deze werkzaamheden vinden vanwege de geluidshinder overdag in het weekend plaats. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Omleidingsroutes werkzaamheden Ketheltunnel (A4)

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerkzaamheden: veiligheid voorop

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen.

Bron: Rijkswaterstaat

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.