Heus Tractors Holland


Met bijna 100 jaar ervaring in de exportmark staat de naam De Heus inmiddels synoniem voor een betrouwbare partner bij de import en export van trekkers, werktuigen en landbouwmachines.

Daarnaast is De Heus importeur van Eurotrac-trekkers, Boxer-Agri werktuigen en verschillende bekende merken landbouwmachines zoals Vaia, Remac en Tierre.

Jaarlijks worden er met afnemers uit maar liefst 56 landen zaken gedaan, vooral in Afrika, zuidoost Azië en Zuid-Amerika. Daar is met name het nog prima gebruikte materiaal meer dan welkom. Het gaat altijd om simpele tractoren met een mechanische transmissie. Tractoren van merken als Ford, Massey Ferguson en Fiat worden daar vaak naar toe verscheept.

Ook nieuwe agrarische machines zijn in de loop der jaren op de markt gebracht, waaronder de eigen merken Eurotrac en Boxer. Niet alleen meer tractoren dus, maar ook machines als houtversnipperaars, zout- en kunstmeststrooiers, sneeuw- en grondschuiven, ploegen, grondfrezen, hooiharken, cirkel- en klepelmaaiers, ect.

Al het nieuwe spul kon uiteraard niet, zoals wel gebeurt met gebruikte tractors, in de open lucht worden gestald. Daarom werd er op het terrein een grote nieuwe loods – met kantoor, werkplaats, opslag van nieuwe machines en een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn – gebouwd, die eind 2015 in gebruik is genomen.

Klik op onze banner voor meer informatie.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.