2.500.000 deep sea moves voor RWG


Op woensdag 17 april 2019 is door Rotterdam World Gateway (RWG) de 2.500.000 deep sea container overgeslagen sinds de officiƫle opening in september 2015.

Deze twee-en-een-half-miljoenste deep sea move betrof een container van ONE en is gelost van de Yang Ming Witness. Ronald Lugthart, CEO van RWG: “Als organisatie zijn we trots op het behalen van deze nieuwe mijlpaal in de nog korte historie van RWG. Een teamprestatie van alle mensen die bij RWG werken en mede mogelijk door het vertrouwen van al onze klanten en stakeholders in RWG.”

RWG, ’s werelds meest geautomatiseerde en innovatieve containerterminal, vervult een sleutelrol in efficiĆ«nte, duurzame, betrouwbare en veilige containerafhandeling. De terminal draait inmiddels ruim boven 90% van zijn capaciteit. In samenspraak met zijn klanten en stakeholders zal RWG zijn dienstverlening blijven doorontwikkelen en uitbouwen op het gebied van op- en overslag en afhandeling van alle modaliteiten. De focus van RWG ligt hierbij op het ontwikkelen van achterlandconcepten, het aansluiten op de Container Exchange Route en het implementeren van Nextlogic.

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.