100 procent DACHSER in Chili


DACHSER heeft alle aandelen van zijn Chileense dochteronderneming overgenomen en heeft zich hiermee volledig gevestigd in het Zuid-Amerikaanse land.

De logistiek dienstverlener betrad in 2009 de Chileense markt als onderdeel van een joint venture. ´´De Chileense economie staat internationaal bekend als één van meest solide van Zuid- en Centraal-Amerika en speelt een sleutelrol in de intra-Amerikaanse handel langs de Pacifische kust. Ondanks het feit dat het in de loop van de geschiedenis verschillende perioden van crisis heeft gekend, is er sinds 2000 een belangrijke en stabiele groei´´, zegt Guido Gries, Managing Director van DACHSER Air & Sea Logistics Amerika. “Daarbij heeft Chili nauwe economische en handelsrelaties met Argentinië, Brazilië, Azië, Oceanië en Europa. We willen onze aanwezigheid uitbreiden en DACHSER Chili nauw integreren in ons wereldwijde logistieke netwerk.´´

De algemeen directeur van DACHSER Chili S.A., Frank Habermann die al ruim 27 jaar werkzaam is in de logistieke sector, werd in 2013 aangesteld om de verkoopafdeling voor de landenorganisatie verder te optimaliseren. “Wij bieden onze klanten het volledige scala aan diensten: lucht- en zeevracht met professionele douane-inklaring; warehousing en value added services; en zware en speciale transporten, voor onder andere de mijnindustrie, dat een groot deel omvat van de Chileense economie´´, zegt Habermann.

DACHSER Chili S.A., gevestigd in de hoofdstad Santiago, heeft momenteel 22 werknemers en genereert jaarlijks ongeveer 6,3 miljoen euro omzet.

Bron: Dachser

Dit artikel heeft tot nu toe 0 reacties.
Laat uw reactie achter.